Logiscool - Create. Code. Enjoy.
De kennis van de toekomst onder de kerstboom

Registreer uw kind nu voor onze beginnerscursus coderen en ontvang een speciaal kerstpakket

Waarom is coderen zo belangrijk ?

In een wereld waarin technologie elk aspect van ons leven raakt, is het van cruciaal belang dat onze kinderen actieve scheppers van technologie worden, en niet slechts passieve gebruikers.

Algoritmisch denken

Onze leerlingen leren logisch denken, problemen oplossen en processen creëren. Zelfs hun schoolresultaten kunnen verbeteren.

Digitale geletterdheid

In de nabije toekomst kan geen beroep worden uitgeoefend zonder computerkennis, daarom is coderen een kernvaardigheid van de 21e eeuw die elk kind moet beheersen.

Creativiteit

Onze ervaringsgerichte methode helpt om deuren naar creativiteit te openen. Terwijl ze bijleren, doen ze wat ze het leukst vinden: creëren.

Het is cool

We leren kinderen en tieners het plezier van computer coderen door hen te helpen hun eigen coole computer animaties, spelletjes en applicaties te schrijven.

Carrière

Ook al zullen niet al onze studenten IT'ers worden, toch is Logiscool een perfecte "investering" in hun toekomst. We zien wereldwijd een groeiende behoefte aan allerlei soorten codeerkennis.

Waarom juist voor Logiscool kiezen ?

  • We geven al 7 jaar les. Er zijn intussen wereldwijd meer dan 110,000 studenten die bij een van onze cursussen of kampen zijn begonnen met coderen.
    Volgens hen en hun ouders doen we het goed :-)
  • Ons boeiend en gepatenteerd educatief programma kan op maat gemaakt worden voor alle leeftijden en expertiseniveaus.
  • Wij zijn ervan overtuigd dat het leren van de basisvaardigheden van de toekomst leuk en gemakkelijk kan zijn.
  • Waarom zou je zo'n coole activiteit missen als er wereldwijd elke dag meer kinderen beginnen te coderen?

Kampen & Cursussen

Lessen

Wij bieden een boeiend en eigen onderwijsprogramma met een innovatief en langdurig leerplan verdeeld over naschoolse lessen van 90 minuten. Deze worden gegeven door universiteitsstudenten in een inspirerende omgeving van snel groeiende Logiscool-locaties.


Meer info...

Kampen

Er is een grote variëteit aan onderwerpen in onze populaire zomer en winter codeerkampen, inclusief het ontwerpen van computerspellen en -applicaties, Minecraft, robots, video- en fotobewerking, het maken van websites, etc. Wat het onderwerp ook is, de andere helft van de dag is gereserveerd voor ander (buiten) activiteiten en plezier.


Meer info...

Maak kennis met onze scholen

21 landen
130+ locaties
110,000+ studenten

We zijn opzoek naar franchisepartners

Waar we trots op zijn