Camps hero

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de inschrijving voor Logiscoolkampen 2021 van start gaat! Kies nu een geweldig zomerprogramma voor uw kind uit de grote verscheidenheid aan online en in-Logiscool kampen.

We kijken ernaar uit om uw kind binnenkort te ontmoeten. Als het gekozen in-Logiscool kamp niet door kan gaan vanwege de regels van Covid-19, heeft u het recht om een online kamp te kiezen, een andere datum, of om uw geld terug te vragen.

Waarom kiezen voor onze kampen?

We bieden geweldige kampthema's over de spannendste uitdagingen van de digitale wereld - en we breiden de verzameling onderwerpen en technologieën voortdurend uit, zodat iedereen bij ons iets cools kan vinden. Onze bekwame en toegewijde trainers hebben al aan meer dan 90.000 studenten over de hele wereld kennis en geweldige ervaringen gegeven.

Codeerkampen

Wilt u dat uw kind tijdens de schoolvakanties iets nuttigs en cools doet? In onze codeerkampen kunnen kinderen hun eigen computerspellen maken, een mobiele applicatie ontwikkelen of zich verdiepen in de mysteries van kunstmatige intelligentie. Dit alles door spannende missies en spannende uitdagingen. Heeft uw kind al geprobeerd te coderen?

T-PROG-ANDROID

Android App

Creëren en ontwerpen van Android-applicaties
T-PROG-KODU

KODU 3D Game Design - Programmeren

Creër je eigen magische wereld!
T-PROG-JUNIOR

"Junior Hacker" codeerkamp

Leer de basis van programmeren en red de wereld!

Robotica kampen

Op onze roboticakampen leren kinderen hoe machines denken en kunnen ze ook programmeren. Onze kampeerders ontmoeten verschillende slimme oplossingen, van leuke LEGO robots tot coole slimme machines, ze lossen vervolgens typische roboticaproblemen op en vinden antwoorden op echte technische uitdagingen. We kijken ernaar uit om iedereen te ontmoeten, van de jongste robotfans tot de robotica-meesters met een zwarte band.

T-ROBOT-MS

LEGO MindStorms EV3

Bouwen en programmeren van LEGO robots
T-ROBOT-WEDO

Lego Wedo

Bouwen en programmeren van LEGO robots

Minecraft-kampen

Op onze unieke Minecraft-kampen doen kinderen meer dan alleen spelen in Minecraft. Terwijl ze optreden als de ontwikkelaars en ontwerpers van hun favoriete blokkerige rijk, verbeteren onze kampeerders hun logische denk-, programmeer- en ontwerpvaardigheden op een leuke manier.

T-MINECRAFT

Minecraft Classic

Alles wat je leuk vindt aan Minecraft - en meer!
T-MINECRAFT-DESIGN

Minecraft Design

Creatieve wereld ontwerp/planning, Spel ontwerp, Redstone
T-MINECRAFT

Minecraft PRO

Minecraft gevorderde master cursus
T-MINECRAFT-MARS

Minecraft – Mars Missie

Verover de rode planeet!

Digitale kampen

In onze digitale kampen nemen creativiteit en visualiteit het voortouw. Een avonturenspel maken? Video's knippen? Een website ontwerpen? Op onze kampen kunnen kinderen het allemaal proberen en nog veel meer. Ze kunnen zelfs hun eigen games maken met de game-engine van Roblox.

T-DIGITAL-YOUTUBE

Youtube Studio - Online video productie

Start je eigen kanaal en maak leuke inhoud!
T-DIGITAL-ROBLOX-DESIGN

ROBLOX GAME Design

Waar spelers spelmakers worden
T-DIGITAL-VIDEO

Video productie

"Als het goed uitdraait, is het een kaskraker; zo niet, oh nou, dan zijn het de bloopers!
T-DIGITAL-DESIGNER

Junior Ontwerper

Begrijp hoe het dagelijkse leven van een echte grafisch ontwerper eruitziet!
T-DIGITAL-RPG

Adventure Game Creator

Het echte avontuur begint met u
Waarom moet u onze kampen kiezen?

Wilt u dat uw kinderen plezier hebben en iets nieuws leren tijdens de schoolvakantie? Schrijf ze dan in voor een van de Logiscool kampen. Wij bieden geweldige kampthema's over de spannendste uitdagingen van de digitale wereld - en we breiden het aantal onderwerpen en technologieën voortdurend uit, zodat iedereen bij ons iets cools kan vinden! Onze bekwame en toegewijde trainers hebben kennis en ervaring van een levenslange betekenis gegeven aan meer dan % van de studenten over de hele wereld.