Τα παιδιά της Νέας Ζηλανδίας θα μελετήσουν σύντομα μαζί μας

20 Οκτ 2021

Η Logiscool έφτασε και πάλι σε μια νέα ήπειρο! Τα νέα μας σχολεία ανοίγουν στο Χάμιλτον και στο Πόνσονμπι της Νέας Ζηλανδίας. Ο συνεργάτης μας, Zeph Morgan, ο οποίος είναι επίσης διαχειριστής αλυσίδας γλωσσικών σχολείων, μπαίνει στην περιπέτεια του προγραμματισμού με μεγάλο ενθουσιασμό, προς τέρψη των παιδιών της περιοχής.

Η συνιδρύτρια της Logiscool, Anita Breuer, βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού Business Woman

Η συνιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος της Logiscool, Anita Breuer, συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του Business Woman. Το διεθνές περιοδικό στοχεύει να αναδείξει τις κορυφαίες franchise επιχειρήσεις από γυναίκες στην εκπαίδευση, τη φιλοξενία και την διοικητική μέριμνα, εμπνέοντας γυναίκες επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο. Στο περιοδικό, η Anita συζητά την προέλευση του Logiscool, καθώς και την τρέχουσα και μελλοντική αποστολή του οργανισμού, φέρνοντας τον ψηφιακό γραμματισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό εδώ: https://www.global-franchise.com/reports/business -γυναικείο-θέμα-6

Η Logiscool ανοίγει σχολεία στην Αφρική

Τους τελευταίους μήνες, μπορέσαμε να επεκτείνουμε το σχολικό μας δίκτυο σε μια νέα ήπειρο, επιτρέποντας στα παιδιά στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία να μάθουν προγραμματισμό και άλλους τομείς του ψηφιακού γραμματισμού με τη μέθοδό μας στα σχολεία Logiscool. Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα, καθώς κανένα άλλο εκπαιδευτικό franchise απο την Ουγγαρία δεν έχει αποκτήσει θέση στην αφρικανική ήπειρο μέχρι στιγμής.