Προγράμματα Διακοπών Προγραμματισμού

Τεχνητή νοημοσύνη

Στο πρόγραμμά διακοπών Τεχνητής Νοημοσύνης της Logiscool, θα ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον! Θα ελέγξουμε τι μπορεί να κάνει μια έξυπνη συσκευή που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη. Θα διερευνήσουμε επίσης τις τρέχουσες τάσεις στον προγραμματισμό των ρομπότ, κατανοώντας τι θα είναι ικανά να κάνουν στο μέλλον.

Τεχνητή νοημοσύνη

για 11 - 15+ ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Blox Advanced Programming

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Τι θα μπορούν να κάνουν τα ρομπότ;

Η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει όλο και περισσότερο τη ζωή μας: τη χρησιμοποιούμε για μεταφορές, επηρεάζει ό,τι βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανταγωνιζόμαστε εναντίον της σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και τροφοδοτεί ρομπότ με όλο και πιο ανθρωποειδείς μορφές. Ακόμη και τα έξυπνα τηλέφωνά μας λαμβάνουν βοήθεια από την τεχνητή νοημοσύνη!Το πρόγραμμά διακοπών θα εισάγει τα παιδιά σε αυτή την πανταχού παρούσα τεχνολογία με διασκεδαστικό και παιγνιώδη τρόπο. Θα ανακαλύψουν πώς να προγραμματίζουν ρομπότ που κυνηγούν θησαυρούς, πώς λειτουργούν οι σχεδιαστές διαδρομών και ποιες στρατηγικές τα κάνουν απολύτως ασυναγώνιστα σε ένα παιχνίδι.

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Μάθετε για μία από τις σημαντικότερες τεχνολογίες του παρόντος και του μέλλοντος

Ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει η Τεχνητή Νοημοσύνη

Κατανόηση της τεχνολογίας πίσω από τη ρομποτική

Απαιτήσεις

2 τετράμηνα εμπειρίας κωδικοποίησης στη Logiscool.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματα διακοπών μας στον χώρο του Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το πρόγραμμα διακοπών.
  • Για διαδικτυακά προγράμματα διακοπών : Για να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά προγράμματα διακοπών, τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Όλο το απαραίτητο λογισμικό παρέχεται από εμάς. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του λογισμικού, οι υπεύθυνοι του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας πριν την έναρξη του προγράμματος.
Τεχνητή νοημοσύνη

για 11 - 15+ ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Blox Advanced Programming

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.