Zsófi
Mom of a little boy, Logiscool Budaörs
My child's knowledge in mathematics has become more stable since attending Logiscool. They're not just randomly pressing keys to shoot things, but actually learning and spending their time productively.

Stay updated with the Latest Community News!

Táborozz velünk idén nyáron!
February 14, 2024

A jól bevált LOGISCOOL tábortípusok mellett, korábban soha nem látott új tábor témákkal is várunk Titeket! Hamisítatlan Logiscool hangulattal várjuk a gyerekeket idén nyáron!

A diákok minden évben boldogan térnek vissza és hozzák barátaikat is! 2024 nyarán 6 héten át fogunk táborokat tartani. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Regisztrálj nyílt óráink egyikére!
December 7, 2023

Érdeklődik gyermeked a programozás, játékkészítés iránt? Szeretnéd látni, hogyan működik iskolánk? Itt a lehetőség! Januári nyílt napjainkra való regisztráláshoz megnyitottuk a jelentkezési felületet. Válassz egy időpontot, regisztrálj, és mi hatalmas élményekkel, ajándékokkal várunk Benneteket szeretettel!


December 6, 2023
Rajzpályázat 2023 - Nemzetközi fordulóba jutott egyik diákunk rajza!

November 29, 2023
TÁBOROZZ VELÜNK A TÉLI SZÜNETBEN!

December 10, 2022
Our Digital Discovery course is the 'Best New Digital Course'!

September 20, 2022
LOGISCOOL WINS THE BEST INTERNATIONAL BRAND TITLE IN THIS YEAR’S EUROPEAN FRANCHISE AWARDS

Meet our Team!

young people smiling in grey t-shirts in front of a blue logiscool wall

2014 óta működnek országszerte Logiscool programozó iskolák, ahol a gyerekek játékos módon ismerkedhetnek meg a digitális világ rejtelmeivel. 2023 őszétől a XVI. kerületben is várjuk a 7-18 éves korosztályú gyerekeket, hogy csatlakozzanak az iskola utáni kurzusainkhoz, nyári táborainkhoz és workshopjainkhoz.

Célunk az, hogy diákjaink a programozás tanulás során a digitális írástudás elsajátítása mellett olyan használható, elengedhetetlen tudásra, képességekre és gondolkodásmódra tegyenek szert, amelyeket az iskolai és a mindennapi életük során is kamatoztathatnak. Fejlődik a logikájuk, algoritmikus gondolkodásuk, problémamegoldó képességük, így magabiztos felnőttekké válhatnak, akik nem problémát hanem kihívást látnak az eléjük gördülő akadályokban.

Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy aktív közösséget hozunk létre, ahol az oktatók, a szülők és a diákok mind együtt tesznek azért, hogy a tanulás valóban vidám, önfeledt és sikerélményt nyújtó folyamat legyen, ahol a gyerekek megőrzik lelkesedésüket, nyitottságukat a tananyag elsajátítása során.

Ha szeretnél csatlakozni a közösségünkhöz és velünk tanulni, felfedezni és alkotni, akkor keress minket bátran az elérhetőségek valamelyikén! Várunk szeretettel!

Explore Our School and Experience Innovation Firsthand!

Would you like to stay updated on our news and programs?

Subscribe to our parent newsletter and get notified about our latest blog posts.Or follow us on social media