Zsófi
Mom of a little boy, Logiscool Budaörs
My child's knowledge in mathematics has become more stable since attending Logiscool. They're not just randomly pressing keys to shoot things, but actually learning and spending their time productively.

Stay updated with the Latest Community News!

Our Digital Discovery course is the 'Best New Digital Course'!
December 10, 2022

We are extremely happy to announce that we have just received our third international award within a year. 😊 Digital Education Awards has given our Digital Discovery course series the title of 'Best New Digital Course'. Thank you to everyone who has followed us on this journey so far- franchise partners, instructors, parents, and children: we are grateful for your continued trust in us!

Register to Digital Discovery
Megnyitottunk!
October 10, 2022

Az őszi kurzusok már nálunk is elindultak! Fergeteges hangulatú kis csoportok alakultak ki, akik hétről-hétre nálunk tanulják meg az algoritmikus gondolkodás, a programozás alapjait.


September 20, 2022
LOGISCOOL WINS THE BEST INTERNATIONAL BRAND TITLE IN THIS YEAR’S EUROPEAN FRANCHISE AWARDS

August 5, 2022
Épülünk és szépülünk!

June 6, 2022
Mivel foglalhatják le magukat a gyermekek, ha korán érkeznek az óráinkra?

Meet our Team!

young people smiling in grey t-shirts in front of a blue logiscool wall

Büszkék vagyunk arra, hogy 2014-ben nyílt meg az első Logiscool iskola Magyarországon az alkotni vágyó gyerekek előtt. Mostmár a XVIII. kerületi új iskolában is lehetőségük lesz a diákoknak hogy megismerjék a digitális írástudást és játszva megtanuljanak programozni.

Csapatunk legfontosabb célja, hogy fenntartsuk a gyerekek érdeklődését a legújabb innovációk iránt, hogy nyitottak maradjanak a digitális világ újdonságai felé és olyan magabiztos felnőttekké váljanak, akik képesek jobbá tenni a világot.

Megtapasztalni, hogy a diákjaink kíváncsisága és digitális tudása napról napra nő, igazán motivál minket.

2022 őszén a XVIII. kerületben is megnyitotta kapuit az iskola, így a környéken lakó gyermekek itt is csatlakozni tudnak a kurzusokhoz, táborokhoz, workshopokhoz. Iskolánk a Gloriett Általános Iskola szomszédságában található.

Remélem hamarosan sikerül egy új kis közösséget itt létrehozni, ahol minél több gyermek együtt tanulhat, együtt alkothat és együtt játszanak hasonló érdeklődésű társaikkal, akár személyesen a Logiscool-ban, akár virtuálisan a MyLogiscool-on.

Explore Our School and Experience Innovation Firsthand!

Would you like to stay updated on our news and programs?

Subscribe to our parent newsletter and get notified about our latest blog posts.Or follow us on social media