Educație modernă, axată pe elev, la Logiscool

Logiscool
28 feb. 2021

Dacă te întrebi ce abilități să îl înveți pe copilul tău pentru a te asigura că este pregătit pentru viitor, asigură-te că pui alfabetizarea digitală și programarea computerelor în capul listei. Acestea sunt două skilluri importante care îl vor ajuta să fie pregătit pentru viitorul în lumea digitală. Amândoi necesită abilități tehnice, dar folosesc și multe dintre abilitățile noastre cognitive.

Cu toate acestea, modul în care predăm alfabetizarea și programarea este important. Logiscool acordă atenție tuturor detaliilor critice din cadrul procesului de învățare, în urma căruia elevul dezvoltă abilități valoroase, care îl ajută să prospere în viitor. Abordarea cursurilor este distractivă și credem că acest lucru este fundamental pentru a-i face pe copii entuziasmați de învățare.

Educație bazată pe distracție la Logiscool

Metodele noastre centrate pe copil:

Educație bazată pe distracție

Avem o abordare eficientă bazată pe distracție, pe care am urmat-o cu succes de mulți ani. Facem posibil ca copiii să învețe într-un mod plăcut și antrenant prin lecții interactive și orientate spre practică.


Abordare bazată pe proiecte

Obiectivul nostru este ca elevii să plece acasă fericiți, după ce au creat ceva cool în urma fiecărei lecții. Acest lucru le oferă ceva de care pot fi mândri și pot împărtăși cu prietenii și familia. Curriculumul este împărțit în proiecte captivante, concise, care oferă motivație constantă și provocări personalizate în funcție de vârstă pentru fiecare student.


Colaborare și comunicare

În grupele noastre restrânse, precum și în timpul muncii independente, copiii întrețin, de asemenea, relații și rezolvă probleme cu ajutorul tarinerilor și altor elevi, ceea ce le întărește abilitățile de colaborare și comunicare. Acestea sunt abilități cheie pentru viitor.


Curriculum și echipament

Am dezvoltat propria noastră platformă de educație într-un mod profesionist pentru a le permite copiilor să învețe programarea cu ușurință și cu plăcere. Elevii își construiesc proiectele cu blocuri logice și ulterior pot trece fără probleme la cod scris prin sistemul nostru unic.

Programarea duce la o transformare a elevului de la a utilizator pasiv al dispozitivelor digitale la creator activ de conținut și nu numai. Cele 800 de lecții de programare creative, profesionale și dezvoltate continuu asigură curiozitatea naturală a copiilor într-un proces de învățare util și eficient.


Traineri tineri bine pregătiți

Avem o echipă dinamică de traineri abili și tineri din medii profesionale diferite, cum ar fi programatori, matematicieni și fizicieni. Tema comună a tuturor trainerilor noștri este că toți sunt aproape de lumea digitală și au o pasiune pentru schimbul de cunoștințe cu generația următoare. Prin selecție atentă, instruire și dezvoltare continuă, garantăm că trainerii noștri vor ști exact cum să învețe și să motiveze copiii în drumul lor către succes.


Mediu inspirat, în care elevii sunt sprijiniți

Credem că relația directă trainer-elev, experiența socială și numeroasele sarcini orientate spre practică vor contribui la dezvoltarea rapidă a copiilor. Școlile noastre au un aspect modern, de tip birou, unde părinții sunt, de asemenea, bineveniți să împărtășească bucuria succesului copilului lor. Lecțiile noastre LIVE online sunt, de asemenea, efectuate într-un mediu modern, sigur și inspirat pentru copii.

Oferim loc creativității în scena digitală prin intermediul site-ului nostru de construire a comunității: „MyLogiscool”. Prin acest canal, elevii Logiscool pot participa la provocări distractive, își pot testa cunoștințele cu teste distractive și pot încerca proiectele celorlalți.


Învățăm mult mai mult decât programarea

Este esențial în lumea digitală (și în afara acesteia) să te dezvolți în mod continuu și să rămâi deschis la „nou”. Învățarea programării vine împreună cu multe abilități valoroase, care sunt importante pentru copii pentru un viitor de succes. La Logiscool, elevii pot învăța mult mai mult decât simpla programare. Ei pot încerca alte domenii, cum ar fi robotica, editarea video, grafica digitală și designul de jocuri. Diferite cursuri și tabere pot fi luate succesiv sau simultan pentru a se completa reciproc, iar în acest fel procesul de învățare poate fi adaptat la interesele actuale ale copiilor.

Fii înaintea trendului și înscrie-ți copilul la cursurile noastre aici: https://www.logiscool.com/ro/courses