Co-fondatoarea Logiscool, Anita Breuer, este pe prima pagină a revistei Business Woman

13 mai 2022

Co-fondatoarea și CEO-ul Logiscool, Anita Breuer, a fost recent inclusă pe coperta revistei Business Woman. Revista internațională își propune să scoată în evidență afacerile tip franciză conduse de femei, de la educație la ospitalitate și logistică, inspirând femeile antreprenor din întreaga lume. În revistă, Anita vorbește despre originile Logiscool, precum și despre misiunea actuală și viitoare a organizației, care constă în a aduce alfabetizarea digitală la cât mai mulți copii. Puteți citi revista aici:https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6

Logiscool deschide școli în Africa

În ultimele luni, am reușit să ne extindem rețeaua școlară pe un nou continent, permițând copiilor din Africa de Sud și Nigeria să învețe programare și alte domenii de alfabetizare digitală cu ajutorul metodei noastre, în școlile Logiscool. Acesta este un pas uriaș, deoarece nicio altă franciză de educație cu puține centre maghiare nu a reușit să se impună până acum pe continentul african.

Logiscool este companie finalistă la Global Franchise Awards

Suntem încântați să vă anunțăm că Logiscool este companie finalistă în cadrul Global Franchise Awards la categoria Copii și Educație!

Global Franchise Awards reprezintă cel mai prestigios set de premii în domeniul francizei și celebrează realizările celor care se depășesc în domeniile lor de activitate.

Suntem incredibil de mândri că am fost considerați finaliști, iar acest lucru demonstrează că eforturile tuturor celor care fac parte din familia Logiscool dau roade. Datorăm această recunoaștere părinților și copiilor lor, precum și partenerilor noștri dedicați din întreaga lume, care au decis să ne acorde încrederea lor. Vă mulțumim!