Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 25 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ érdekes és izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekét sok szeretettel!

Robotika táborok

Ismerd meg, hogyan gondolkodnak a gépek, és programozd őket! A Logiscool Robotika táboraiban a menő LEGO-robotoktól a mesterséges intelligencia által vezérelt, élethű viselkedésű gépekig rengeteg izgalmas dologgal várunk!

Minecraft táborok

A világ legnépszerűbb számítógépes játéka a Minecraft. Nyári táborainkban, nagy hangsúlyt fektetve a kreativitásra és az algoritmikus gondolkodásra, megmutatjuk a táborozóinknak, hogy a Minecraft világában nem csak játszani lehet. A diákok megismerhetik, hogyan építsenek kreatívan saját világot, hogyan lehet interaktív kalandpályát építeni és, hogy mi mindenre használhatják a redstone-t.

Digital Camps

Egy lebilincselő, egyedi kalandjáték, menő, vicces videók vagy egy szuper saját honlap - te mire vágysz ezen a nyáron? A Logiscool Digitális táboraiban az alkotásé, a kreativitásé és a kézzel fogható eredményeké a főszerep!