Camps hero

Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 90.000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ érdekes és izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekét sok szeretettel!

Minecraft táborok

A világ legnépszerűbb számítógépes játéka a Minecraft. Nyári táborainkban, nagy hangsúlyt fektetve a kreativitásra és az algoritmikus gondolkodásra, megmutatjuk a táborozóinknak, hogy a Minecraft világában nem csak játszani lehet. A diákok megismerhetik, hogyan építsenek kreatívan saját világot, hogyan lehet interaktív kalandpályát építeni és, hogy mi mindenre használhatják a redstone-t.

Minecraft Classic

Minden, amit szeretsz a Minecraftban - és még annál is több!

Minecraft PRO

Minecraft mesterkurzus haladóknak

Digital Camps

Egy lebilincselő, egyedi kalandjáték, menő, vicces videók vagy egy szuper saját honlap - te mire vágysz ezen a nyáron? A Logiscool Digitális táboraiban az alkotásé, a kreativitásé és a kézzel fogható eredményeké a főszerep!

T-DIGITAL-ROBLOX-DESIGN

ROBLOX Game Design

Ahol a játékosok játékkészítőkké válnak