Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint undefined diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ érdekes és izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekét sok szeretettel!

Programozó táborok

Szeretnél valami igazán hasznosat és menőt csinálni a nyáron? Kezdj el programozni tanulni a Logiscoolban!

Intenzív nyári programozótábor kezdőknek (12-14 évesek)

Fejlessz saját számítógépes játékokat!

Intenzív nyári programozókurzus kezdőknek (15+)

Programozni bárki tud, próbáld ki Te is!

Android App

Androidos applikációk tervezése és készítése

Kodu 3D Játékkészítés

Építsd meg a saját, varázslatos világodat!

Programozó, "hacker"

Tanuld meg a programozás alapjait, és mentsd meg a világot!

Minecraft táborok

A világ legnépszerűbb számítógépes játéka a Minecraft. Nyári táborainkban, nagy hangsúlyt fektetve a kreativitásra és az algoritmikus gondolkodásra, megmutatjuk a táborozóinknak, hogy a Minecraft világában nem csak játszani lehet. A diákok megismerhetik, hogyan építsenek kreatívan saját világot, hogyan lehet interaktív kalandpályát építeni és, hogy mi mindenre használhatják a redstone-t.

Minecraft Classic

Minden, amit szeretsz a Minecraftban - és még annál is több!

Minecraft PRO

Minecraft mesterkurzus haladóknak

Minecraft Design

Készíts egyedi skineket és utánozhatatlan világokat!

Digital Camps

Egy lebilincselő, egyedi kalandjáték, menő, vicces videók vagy egy szuper saját honlap - te mire vágysz ezen a nyáron? A Logiscool Digitális táboraiban az alkotásé, a kreativitásé és a kézzel fogható eredményeké a főszerep!

ROBLOX Game Design

Ahol a játékosok játékkészítőkké válnak

Video Production

„Ha jól sikerül, kasszasiker, ha nem olyan jól, akkor bakiparádé!”
Miért érdemes nálunk táborozni?

Már hetedik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 70.000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekedet sok szeretettel!