YOUTUBE Studio - Online tartalomgyártás

Indítsd el saját csatornádat, és alkoss cool tartalmakat!

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Szerbia Online” opciót.

Podcast, gameplay, unboxing, tutorial… Gyermeked mindet fejből tudja?

Youtube Stúdió táborunkban online tartalomgyártással foglalkozunk. Táborozóink megtanulják a videóvágás és a hangszerkesztés alapjait, és megismerkednek a legmenőbb online műfajokkal, amiket rögtön ki is próbálhatnak.

A tábor során szó lesz még netes trollkodásról, internetbiztonságról és a vlogolás jogi hátteréről is. Jó és rossz példákon keresztül pedig azt is megfejtjük, hogy mitől jó igazán egy Youtube-csatorna.

Szerintünk nem kell, hogy mindenki influencer legyen, de ha gyermekedet érdekli az online videógyártás, mi megtanítjuk mindenre, amire szüksége lehet.

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

- érdeklődik a videózás iránt

- szeretne profi saját tartalmakat gyártani

- kíváncsi, mitől sikeres egy Youtube-csatorna

Javasolt korosztály:

13-15 évesek

Eszközök:

  • Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: Minden táborozónak szüksége lesz saját Google-fiókra, valamilyen videózásra alkalmas eszközre (mobiltelefon, tablet, digitális kamera stb.), illetve egy fülhallgatóra, vagy headsetre, amit kérjük, hogy hozzanak magukkal minden órára.

Előfeltétel:

Gyermekednek nincs szüksége semmilyen előképzettségre!


Vissza