mBOT PRO

A robotika következő szintje

Ha találkoztál már korábban az mBottal, akkor te is tudhatod, hogy ez az egyszerű kis eszköz milyen komplex és izgalmas dolgokra képes. Ha ügyesen programozod be, ki tud találni a labirintusból, lehet belőle valódi tolatóradar vagy jópofa reflexjáték, de akár focizni is meg tudod tanítani.
Ebben a haladó programozóknak szánt mBot PRO táborban viszont még tovább emeljük a tétet: a blokkos programozás helyett itt már a valódi, szöveges kódolásba is belekóstolhatsz.


Szereld össze minél gyorsabban az mBotot, írd meg a megfelelő programot, és elemezd a különféle okos szenzorok által begyűjtött adatokat! Megszerzett tudásod segítségével tervezz meg egy tuti nyerőgépet, vagy készíts egy „sötétben látó” igazi kémkütyüt!
A tábor zárásaként pedig egy valódi mBot-Forma1-es pályát is építhettek a barátaiddal, boxkiállásokkal, saját szabályokkal és a mindent eldöntő gyorsasági versennyel!


Akkor válaszd ezt a tábort, ha:
- szeretnél haladó szinten is robotikával foglalkozni,
- 11 - 14 éves vagy
- még nem jártál hozzánk mBot kurzusra, de már jártál legalább félévet MIX-es kurzusra hozzánk.

Javasolt korosztály:
11-14 évesek (korcsoportbontással)

Eszközök:
Minden szükséges eszközt mi biztosítunk a táborhoz!

Előfeltétel:
Ha már féléve MIX-et használsz a Logiscool programozó kurzusain, vagy már két féléve hozzánk jársz, és tavaly részt vettél az mBot táborban.


Vissza