Felhasználóból fejlesztő
App Készítés Workshop
Jelentkezés
Iskolák

Tervezés, App Készítés, Digitális Illusztráció és Minecraft Modding workshopjaink különböző korosztályokhoz szólnak és más-más témát ölelnek fel, így mindenki megtalálhatja a gyermekének megfelelőt.

A mai, digitális világban már mindenre van egy mobiltelefonos app. Sőt, néha már azt sem tudjuk, melyiket válasszuk a sok lehetőség közül! Talán az lenne a legjobb, ha a bőség zavara helyett meg tudnánk alkotni saját alkalmazásunkat, ami pontosan megfelel az igényeinknek. Workshopunkon a diákok megtanulnak saját applikációkat írni mind iPhone-ra, mind Android telefonra. Egyszerű mobilos játékok, napi idézetek, vagy éppen bevásárlást, edzést vagy diétát segítő programok születhetnek.

14-18 éveseknek
10 x 90 perc
Tantermi/ Online

Maximum

12 fős csoportok

Workshop ára

10.500 RSD

App Készítés Workshop

summer-challenge-logo

Ez a műhely megtanítja a diákoknak a virtuális 3D formák tervezését és használatát, a 3D nyomtatás múltját és jövőjét, valamint az iparban és az űrkutatásban rejlő lehetőségeket. Megismerik annak különböző alkalmazási területeit, például a bútortervezést, a belsőépítészetet és az építészetet. A műhely a szoftvertervezésre összpontosít, de gyermeke később elküldheti elkészült 3D -s tárgyait egy 3D -s nyomtatóhoz vagy lézervágóhoz - így szó szerint a kezükben tarthatják munkájuk gyümölcsét. A diákok létrehozhatnak saját egyedi karaktert, vagy 3D hangulatjelet, amely díszítheti a kulcstartójukat.

Csatlakozzon online ingyenes Q&A foglalkozásunkhoz, ahol a Logiscool iskola koordinátora elmondja a Logiscool kreatív műhelyekről szóló további részleteket!

Mit fog megtanulni a gyermeked?

Megtanulja, hogyan készíthet mobilapplikációt Androidra és iPhone-ra
A felhasználóbarát mobilapp-tervezés alapelveit
A telefon saját funkcióit és érzékelőit is használó applikációk készítését (pl: hívás, sms, giroszkóp, kamera)
Komplex funkciók használatát saját applikációjában (pl: hang- és arcfelismerés, kép- és szövegfelismerés, illetve szöveg fordítása különböző nyelvekre)
A Thunkable app készítő szoftver használatát
A vizuális kódolás segítségével alapvető programozási koncepciókat, melyek alkalmazásával meghatározhatja az általa készített app viselkedését

Ezt a workshopot ajánljuk, ha:

Gyermeked érdeklődik a mobiltelefonok és appok iránt.

Szeretné minél jobban kihasználni az új technikai eszközöket.

Szeretne elkészíteni saját applikációit, csak eddig nem tudta, miként fogjon hozzá.

További workshopok, amik érdekelhetnek

Minecraft Modding Workshop

Tudj meg többet
Jelentkezés

Digitális Illusztráció Workshop

Tudj meg többet
Jelentkezés

3D Tervezés Workshop

Tudj meg többet
Jelentkezés