Ahogy a gyermeked szeretné
Minecraft Modding Workshop
Jelentkezés
Iskolák

Tervezés, App Készítés, Digitális Illusztráció és Minecraft Modding workshopjaink különböző korosztályokhoz szólnak és más-más témát ölelnek fel, így mindenki megtalálhatja a gyermekének megfelelőt.

Gyermeked tudja, mitől lenne még jobb a Minecraft? Mi megtanítjuk neki a moddingot, ő pedig valóra válthatja ötletét! A Minecraft elsöprő sikerének egyik kulcsa, hogy könnyen módosítható, így a játékos - kis hozzáértéssel - a saját ízlésére szabhatja. A Minecraft módosító- (modding-)közössége hatalmas és aktív, a modok használata pedig új távlatokat nyit a játékban. Mi megadjuk gyerekednek a tudást, amivel ő is beléphet a modding világába és saját igényei szerint alakíthatja a Minecraft világát!

11-13 éveseknek
6 x 90 perc
Tantermi/ Online

Maximum

12 fős csoportok

Workshop ára

7.500 RSD

Minecraft Modding Workshop

summer-challenge-logo

A workshopon diákjaink megtanulják a Minecraft módosítához szükséges szoftverek, az MCreator és a Blockbench használatát. Ezekkel képesek lesznek új dolgokat rakni a játékba: saját szuperhős karaktereket vagy eszközöket hozhatnak létre és különleges képességekkel, tetszőleges tulajdonságokkal ruházhatják fel őket. Saját modokat hozhatnak létre, melyekkel bővíthetik játékaikat, sőt, haza is vihetik őket és megoszthatják barátaikkal. Ezzel a tevékenységgel egyben belekóstolnak a programozás alapjaiba is. A számítógépesjáték-iparban ma már sok olyan tervezőt és programozót találni, akik kezdetben csak rajongóként módosítottak játékokat, és később így kerültek a hivatásos játéktervezés világába – lehet, hogy egy nap a te gyereked is ezt a karriert választja!

Mit fog megtanulni a gyermeked?

Minecraft modok készítését teljesen új, egyedi tárgyak és karakterek létrehozásával, vagy létező tárgyak tulajdonságainak megváltoztatásával
A Blockbench 3D-tervező program használatát, amivel saját, egyedi objektumokat hozhat létre
Az MCreator modding-program használatát, melynek segítségével nem csak egyedi tulajdonságokat és viselkedéseket állíthat be objektumoknak, de a programozás alapelveit is elsajátítja
Modok exportálását és használatát

Ezt a workshopot ajánljuk, ha:

Gyermeked imádja a Minecraftot, és szeretné elmélyíteni a tudását

Szeretné a Minecraft világát a saját kedve szerint alakítani

Van ötlete, hogyan lehetne még jobbá tenni a játékot, de eddig nem tudta, hogyan fogjon hozzá

Már vett részt Minecraft-témájú Logiscool programon, és szeretne még többet tudni

További workshopok, amik érdekelhetnek

Digitális Illusztráció Workshop

Tudj meg többet
Jelentkezés

App Készítés Workshop

Tudj meg többet
Jelentkezés

3D Tervezés Workshop

Tudj meg többet
Jelentkezés