Od korisnika do developera
Workshop Kreiranja aplikacija
Prijava
Škole

Od proleća 2021. Godine uvodimo četiri moderne i uzbudljive radionice u katalog Logiscoola. Naše radionice 3D dizajna, kreiranja aplikacija, digitalne ilustracije i modifikovanja Minecrafta su prilagođene deci različitih uzrasnih grupa i pružaju Vam mogućnost da pronađete pravi izbor za Vaše dete.

U modernom digitalnom svetu aplikacije za pametne telefone su mnogobrojne. U stvari, ponekad smo razmaženi izborom kada pokušavamo da odaberemo pravu aplikaciju. Zar ne bi bilo sjajno kada bismo mogli jednostavno zanemariti sve te jedva prepoznatljive opcije i jednostavno kreirali aplikaciju koja savršeno odgovara našim potrebama? Na našoj radionici deca će naučiti kako da naprave sopstvene aplikacije za iPhone i Android, kao i jednostavne igrice za mobilni telefon, aplikacije za pomoć pri kupovini, vežbanju ili dijeti. Sve ove aplikacije može sa lakoćom i Vaše dete da kreira.

Od 14 do 18 godina
10 x 90 minuta
Učionica

Мaksimum

veličina grupe: 12

Od

10.500 RSD

Workshop Kreiranja aplikacija

summer-challenge-logo

Radionica će osposobiti studente za korišćenje platforme za razvoj aplikacija Thunkable. Ova izuzetna aplikacija može pomoći Vašem detetu da kreira aplikacije koje koriste prednosti pametnog telefona: prepoznavanje slike ili zvuka, skeniranje bar koda ili QR koda. U mogućnosti su da kreiraju igricu za mobilni telefon, aplikaciju za brojanje kalorija, kao i niz drugih mogućnosti. Radionica će Vašem detetu pružiti mogućnost da se upozna sa osnovama vizuelnog programiranja. Svi polaznici posle završetka radionice, moći će da razviju aplikaciju koja bi mogla biti objavljena na Google Playu ili App Storeu. Ova inovativna radionica za razvoj aplikacija, omogućiće Vašem detetu da se prepusti svojoj kreativnosti, kao i da poboljša život drugih ljudi.

Šta će Vaše dete naučiti?

Kako da izradi aplikacije za Android i iPhone
Osnovne principe dizajna mobilnih aplikacija prilagođenih korisnicima
Razvoj aplikacija koje koriste sopstvene funkcije i senzore telefona (npr. pozivi, sms, žiroskop, kamera)
Korišćenje složenih funkcija u sopstvenoj aplikaciji (npr. prepoznavanje glasa i lica, prepoznavanje slika i teksta, automatizovano prevođenje)
Korišćenje softvera za razvoj aplikacije Thunkable
Osnovnu strukturu programiranja kroz vizuelno programiranje, koji će im omogućiti da definišu ponašanje svoje aplikacije

Preporučujemo ovu radionicu ako vaše dete:

Zanimaju pametni telefoni i aplikacije.

Želeo bi da bolje iskoristi nove tehnološke uređaje.

Želi da kreira sopstvene aplikacije, ali ne zna kako to da uradi.

Radionica koje bi vas mogle dodatno zanimati

Minecraft Modding Workshop

Saznaj više
Prijava

Workshop Digitalne ilustracije

Saznaj više
Prijava

Workshop 3D projektovanja

Saznaj više
Prijava