Prema želji vašeg deteta
Minecraft Modding Workshop
Prijava
Škole

Od proleća 2021. godine u našu bogatu ponudu, uvodimo četiri moderne i uzbudljive radionice. U našem katalogu Logiscoola imaćete priliku da se upoznate sa radionicama 3D dizajna, kreiranja aplikacija, digitalne ilustracije i modifikovanja Minecrafta. Prednost radionica je njena prilagođenost različitim uzrasnim grupama i mogućnost da pronađete pravi izbor za Vaše dete.

Da li Vaše dete zna šta Minecraft može učiniti boljim? Svim polaznicima pokazaćemo načine uz pomoć kojih će da moduju i uspešno sprovode svoje ideje u igru. Jedna od tajni izuzetne popularnosti Minecrafta je ta što se lako modifikuje i omogućava igračima da ga prilagode svojim ličnim preferencama uz minimalno znanja. Minecraftova zajednica za moding je ogromna i aktivna, a upotreba modova otvara nove horizonte u igri. Pružićemo Vašem detetu znanje zahvaljujući kojem će da zakorači u svet modifikacije i promeni svet Minecrafta onako kako želi.

Od 11 do 13 godina
6 x 90 minuta
Učionica

Мaksimum

veličina grupe: 12

Od

7.500 RSD

Minecraft Modding Workshop

summer-challenge-logo

Naša radionica osposobljava polaznike u korišćenju MCreator i Blockbench programa potrebnih za modifikovanje Minecrafta. Moći će da unesu inovacije u igru, kao i da, po svojo želji, kreiraju sopstvene likove superheroja ili moćne alate prožete bilo kojim posebnim sposobnostima. Steći će znanje koje će im pomoći u kreiranju sopstvenih modova kojima će proširiti svoju igru i podeliti promene sa svojim prijateljima. Takođe, ova aktivnost će ih upoznati sa osnovama programiranja. Industrija računarskih igara u velikom broju zapošljava dizajnere i programere koji su i sami kroz aktivnosti u moding igrama prokrčili put do karijere stvaranja igara. Možda će jednog dana i Vaše dete odabrati istu karijeru!

Šta će Vaše dete naučiti?

Izrada Minecraft modova stvaranjem potpuno novih, jedinstvenih predmeta i likova ili promenom atributa već postojećih objekata
Korišćenje Blockbench 3D dizajnerskog programa za stvaranje vlastitih, jedinstvenih objekata
Upotreba softvera za modifikovanje MCreator ne samo sa ciljem da objektima pruža jedinstvene sposobnosti i ponašanje, već i da uz korišćenja programa deca upoznaju svet programiranja
Eksportiranje i upotreba modova

Preporučujemo ovu radionicu ako vaše dete:

Voli Minecraft i želeo bi da sazna više o njemu.

Voleo bi da prilagodi svet Minecrafta kako bi odgovarao njegovim sopstvenim idejama.

Ima ideju kako da poboljša igru, ali ne zna kako da započne.

Već je bio učesnik Logiscoolovog Minecraft kampa i želeo bi da nauči više.

Radionica koje bi vas mogle dodatno zanimati

Workshop Digitalne ilustracije

Saznaj više
Prijava

Workshop Kreiranja aplikacija

Saznaj više
Prijava

Workshop 3D projektovanja

Saznaj više
Prijava