Novozelandska deca će uskoro učiti s nama

20. okt. 2021.
Logiscool je ponovo stigao na novi kontinent! Naše nove škole se otvaraju u Hamiltonu i Ponsonbiju na Novom Zelandu. Naš partner, Zef Morgan, koji je takođe operater lanca škola jezika, sa velikim entuzijazmom ulazi u avanturu programiranja, na radost lokalne dece.
Suosnivačica Logiscool-a, Anita Breuer, dospela na naslovnu stranu magazina Business Woman

Suosnivačica i izvršna direktorka Logiscoola, Anita Breuer, nedavno je uvrštena na naslovnu stranu magazina Business Woman. Međunarodni magazin ima za cilj da istakne franšizne biznise vođene od strane žena, od obrazovanja, do ugostiteljstva i logistike, inspirišući žene preduzetnice širom sveta. U časopisu, Anita govori o nastanku Logiscoola, kao i o trenutnoj i budućoj misiji organizacije da donese digitalnu pismenost što većem broju dece. Časopis možete pročitati ovde: https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6

Logiscool otvara škole u Africi
Poslednjih meseci uspeli smo da proširimo našu školsku mrežu na novi kontinent, omogućivši deci u Južnoj Africi i Nigeriji da pomoću naše metode, u Logiscool školama uče programiranje i druge oblasti digitalne pismenosti. Ovo je ogroman korak, jer nijedna druga obrazovna franšiza iz mađarskog centra do sada nije stekla uporište na afričkom kontinentu.