Kampovi programiranja

Veštačka inteligencija

U Logiscool kampu Veštačka inteligencija, bacićemo pogled u budućnost! Proverićemo šta sve može da radi jedan pametni uređaj, podržan veštačkom inteligencijom. Istražićemo i aktuelne trendove u programiranju robota i pokušaćemo da dokučimo za šta će sve biti sposobni u budućnosti.

Veštačka inteligencija

za 11-15+ godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: Blox Advanced kurs programiranja

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Za šta će roboti biti sposobni?

Veštačka inteligencija sve više utiče na naš život: koristimo je u transportu, utiče na to šta vidimo na društvenim mrežama, takmičimo se protiv nje u video igricama i pokreće robote. Veštačka inteligencija pomaže čak i našim pametnim telefonima. Deca će se u kampu upoznati sa ovom sveprisutnom tehnologijom na zabavan način, kroz igru. Saznaće kako da programiraju robote lovce na blago, kako radi navigacija i koje ih strategije čine nepobedivim u igricama.

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Saznati sve o jednoj od najvažnijih tehnologija sadašnjosti i budućnosti

Otkriti za šta je pogodna veštačka inteligencija

Razumeti tehnologiju koja pokreće robote

Zahtevi

Dva semestra iskustva kodiranja u Logiscoolu.

Neophodan softver

  • Za kamp u Logiscool učionici: Obezbeđujemo sve potrebne alate za kamp.
Ne pružamo online kampove.
Veštačka inteligencija

za 11-15+ godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: Blox Advanced kurs programiranja

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.