Kursevi programiranja

Digital Discovery

111-114

Kao roditelji, znamo da je digitalna pismenost postala neophodna alatka sadašnjosti i budućnosti. Tokom naših specijalnih kurseva, posvećeni predavači će pomoći Vašoj deci da postanu samouvereni i savesni korisnici digitalnih alatki i onlajn platformi uključujući i osnove programiranja. Sve ovo radiće na zabavan i jednostavan način!

Digital Discovery 111-114
4 semestra

za 2-3 razred

onlajn, Učionica, 1-na-1

Max.: 12 (online: 6) polaznika

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Neka Vaša deca poboljšaju digitalne veštine!

Kao i većina, i Vaše dete će odrastati sa pametnim telefonom ili tabletom u ruci, u kući ili van nje. Pružite im alatke i veštine kritičkog razmišljanja koje će im pomoći da se snađu u digitalnoj budućnosti. Kurs obuhvata osnove algoritamskog razmišljanja i programiranja, stvaranje digitalnog sadržaja kao i korišćenje interneta i bezbednost na njemu. Takođe, deca će se upoznati sa računarskim hardverom, digitalnim uređajima i robotikom. Uz nas, Vaša deca će uživati na putu do digitalne pismenosi, učeći osnovne veštine na zabavan način.

Ishodi

Kurs će biti centriran oko sledećih tema:

Algoritamsko razmišljanje

Programiranje: od programiranja pomoću kocki i kalkulacija preko lako razumljivih vizuelnih platformi pa sve do pisanog kodiranja

Stvaranje digitalnog sadržaja: 3D razvoj igrica, digitalno crtanje, uređivanje slika i videa, uređivanje teksta i prezentacija

Bezbednost na internetu i etika informacija povezana sa konzumiranjem i deljenjem sadržaja

Osnovna primena računarskog hardvera i digitalnih uređaja

Robotika

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kurs.

Neophodan softver

  • Za kurs u Logiscool učionici: Google nalog je neophodan za učešće. Obezbeđujemo sve potrebne alate za kurs.
Digital Discovery 111-114
4 semestra

za 2-3 razred

onlajn, Učionica, 1-na-1

Max.: 12 (online: 6) polaznika

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.