Kursevi programiranja

Godot/Python

411-412

Da li želite da Vaše dete nauči korisne, trajne veštine za budućnost? Onda spojite zabavu i učenje uz pomoć ovog kursa! Naš tim posvećenih predavača pomoćiće im da nauče osnove Pythona, programskog jezika koji se najčešće koristi za razvoj video igrica.

Godot/Python 411-412
2 semestra

za 12-18 godina starosti

onlajn, Učionica, 1-na-1

Max.: 12 (online: 8) polaznika

Mix Advanced Programming kurs ili Logiscool Entry test

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Razvoj igre u Pythonu!

Tokom ovog kursa, naši učenici će upoznati Godot, motor za igre otvorenog koda, i razvijaće 2D i 3D video igrice kao i igrice za mobilni, koristeći Python programski jezik.

Da li Vaše dete već ima neko znanje o kodiranju ( na primer u Scoolcode MIX-u ili nekoj drugoj platformi) ? Da li bi oni želeli da se oprobaju u pisanom programiranju? Da li su zainteresovani za razvoj igrica?

U tom slučaju je kurs Godot pravi izbor za njih! Pomoću ovog kursa, oni će upoznati osnove razvoja igrica i Python programskog jezika. Python je jedan od najpopularnijih programskih jezika današnjice a koristi se za razvoj igrica i aplikacija, istraživanje podataka i analize, u robotici i nauci o mašinama, pa čak i kod veštačke inteligencije!

Ishodi

Kurs će biti centriran oko sledećih tema:

Razvoj 2D i 3D igara

Upoznavanje sa Python programskim jezikom

Razvoj računara i mobilnih igara

Zahtevi

Kurs MIX Naprednog programiranja ili Logiscool Ulazni test.

Neophodan softver

  • Za kurs u Logiscool učionici: Studentima će biti potreban Google nalog ili fleš disk.
  • Za naš online kurs: Svakom učeniku će biti potreban računar kod kuće sa solidnom internet vezom, plus ugrađeni ili spoljni mikrofon. Preporučujemo da imate i slušalice sa mikrofonom i web kameru. Softver koji potreban za onlajn komunikaciju obezbeđujemo mi.
Godot/Python 411-412
2 semestra

za 12-18 godina starosti

onlajn, Učionica, 1-na-1

Max.: 12 (online: 8) polaznika

Mix Advanced Programming kurs ili Logiscool Entry test

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.