Minecraft kampovi

Minecraft Classic

U jednom od naših najpopularnijih kampova, deca mogu da zađu u dubinu igre, da saznaju o beskrajnim mogućnostima koje nudi crveni kamen. Mogu da izgrade mehaničke strukture koje kontrolišu pomoću složenih virtuelnih sklopova ili da dobro sakriju svoja blaga u ogromnom zamku. Neka vaša deca otkriju Logiscool-ov uzbudljiv, obnovljeni Minecraft Classic kamp!

Minecraft Classic

za 7-14 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Razvoj i igra!

Pomoću Minecrafta učenici mogu da razviju svoje logičke i kreativne sposobnosti, izgradnjom struktura i dizajna u okviru igre.

Ishodi

Tokom ovog kampa deca će:

Upoznati Minecraft, kako je igra strukturirana i kako funkcioniše

Ovladati logičkim kapijama, crvenim kamenjem i raznim Minecraft funkcijama

Igrati se kroz dungeon mapu avantura, rešavajući što više zadataka

Zahtevi

Deci nije potrebna nikakva prethodna obuka ili znanje da bi završila ovaj kamp.

Neophodan softver

  • Za naše oflajn kampove: Kamp zahteva važeću Minecraft pretplatu (PC/Mac). Ako je nemate, pretplatu možete kupiti ovde: https://minecraft.net/en/store/minecraft , ili postoji mogućnost da škola obezbedi.
Minecraft Classic

za 7-14 godina starosti

onlajn, Učionica

Preduslovi: nijedan

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Dostupno na sledećim lokacijama

Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.