Kursevi programiranja

Python programiranje

431-433

Želite li da vaše dete nauči korisne veštine otporne na budućnost? Naš tim posvećenih trenera će im pomoći da nauče osnove jednog od najkošerljivijih programskih jezika; Piton!

Python programiranje
3 semestra

za 13-18 godina starosti

onlajn, Učionica, 1-na-1

Max.: 12 (online: 8) polaznika

Mix Advanced Programming kurs ili Logiscool Entry test

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Zašto je dobro programisati u Pythonu?

Python programski jezik je jedan od najpopularnijih i najdinamičnijih programskih jezika danas. Koristi se u razvoju igre i aplikacija, rudarenju podataka i analizi, robotici i mašinskom učenju, pa čak i veštačkoj inteligenciji.

Naši učenici će se upoznati sa osnovama Pythona u prvom polugodištu kursa i u drugom će dublje zaroniti u svoje napredne koncepte. Baš kao i na drugim Logiscool kursevima, studenti će raditi na uzbudljivim projektima, ali će biti veći naglasak na nezavisnom rešavanju problema i efikasnom učenju. Takođe ćemo se usuditi da prevaziđemo razvoj igre i pokažemo šta još može da se razvije u Pythonu.

Ishodi

Do kraja kursa, studenti će moći samouvereno i samostalno da kodiraju u Pythonu.

Studenti će nakon dodatnog semestra prakse moći da polažu overen python programerski ispit (PCEP).

Python je otvoren kod, koji ga čini dostupnim svima besplatno.

Python se lako uči, fleksibilan i radi na više operativnih sistema.

Python koriste korporativni giganti kao što su Google, Netflix i Spotify.

Zahtevi

Dovršavanje Logiscool Entry Testa za napredne kurseve programiranja koji se mogu ponovo koristiti pomoću Mix Advanced modula u Scoolcode-u.

Neophodan softver

  • Za kurs u Logiscool učionici: Obezbeđujemo sve potrebne alate za kurs.
  • Za naš onlajn kurs: Svim studentima će biti potreban kućni računar sa solidnom internet vezom i ugrađenim ili eksternim mikrofonom. Takođe vam preporučujemo da imate slušalice, veb kameru i Google nalog. Pre početka kursa instruktori kursa će dati informacije o potrebnom slobodnom softveru.
Python programiranje
3 semestra

za 13-18 godina starosti

onlajn, Učionica, 1-na-1

Max.: 12 (online: 8) polaznika

Mix Advanced Programming kurs ili Logiscool Entry test

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Još programa za koje biste mogli da budete zainteresovani
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.