Kursevi za digitalne kreatore

UNITY

421-423

Vaše dete voli igrice? Zašto onda ne bi naučili i kako se igrice prave! Do kraja kursa, deca će saznati ne samo kako se popularne igrice poput Angry Birds prave, nego će savladati i osnove C# programskog jezika i naučiti nešto o virtuelnoj realnosti.

UNITY 421-423
3 semestra

za 13-18 godina starosti

onlajn, Učionica, 1-na-1

Max.: 12 (online: 8) polaznika

Mix Advanced Programming kurs ili Logiscool Entry test

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija

Dobrodošli u svet profesionalnog razvoja igrica!

Tokom ovog kursa, učenici će upoznati razvojno okruženje u kojem su napravljene poznate igrice poput Temple Run, Andgry Birds 2 i Pokemon GO. Praveći jednostavne 2D i 3D igrice, učenici mogu da zavire u objektno-orijentisano programiranje u C# programskom jeziku. Do kraja kursa, oni će se takođe upoznati sa osnovama virtuelne realnosti (VR).

Ako je Vaše dete zainteresovano za 2D i 3D programiranje i želeli bi da naprave VR igrice, ovaj kurs je za njih! Deca će na kursu upoznati Unity i C# programski jezik, platformu i jezik koji svakodnevno koriste profesionalni programeri igrica.

Ovaj kurs preporučujemo učenicima koji imaju prethodno iskustvo u bilo kom programskom jeziku ili razvojnom okruženju a želeli bi da probaju razvoj igrica u Unity-ju.

Ishodi

Kurs će biti centriran oko sledećih tema:

Kreiranje jednostavnih 2D i 3D igara u Unity

Predmetno orijentisano programiranje u C# programskom jeziku

Osnove virtuelne realnosti (VR)

Korišćenje popularnog okruženja za razvoj video igrica koje takođe koriste profesionalci u tom polju

Zahtevi

Završen Mix Advanced modul u Scoolcode-u, što se može iskoristiti u Logiscool Ulaznom testu za napredne kurseve programiranja Završen Logiscool Ulazni test za napredne kurseve programiranja ili završen MIX Napredni modul u Scoolcodu

Neophodan softver

  • Za kurs u Logiscool učionici: Obezbeđujemo sve potrebne alate za kurs.
  • Za naš online kurs: Svakom učeniku će biti potreban računar kod kuće sa solidnom internet vezom, plus ugrađeni ili spoljni mikrofon. Preporučujemo da imate i slušalice sa mikrofonom i web kameru. Softver koji potreban za onlajn komunikaciju obezbeđujemo mi.
UNITY 421-423
3 semestra

za 13-18 godina starosti

onlajn, Učionica, 1-na-1

Max.: 12 (online: 8) polaznika

Mix Advanced Programming kurs ili Logiscool Entry test

24/7 MyLogiscool pristup

Registracija
Međunarodni obrazovni portal zajednice za decu
Uz MyLogiscool, naš obrazovni portal zajednice svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Mogu da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim cool mini misijama, takmičarskim igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Rezervišite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog carstva.