Ne e pajisim fëmijën tuaj me aftësitë e domosdoshme digjitale dhe MENDIMIN logjik për të arritur sukses dhe për të qenë i sigurt në botën tonë që po ndryshon vazhdimisht.

Metoda jonë unike, fituese e çmimeve, metodologjia dhe përvoja e gjatë ËSHTË GARANCIA PËR EDUKIMIN MË TË MIRË.

Sezoni i Kampit të Pushimeve ka filluar

Shiqoni ofertat tona argëtuese dhe edukative të kampit, regjistroni fëmijën tuaj sot!

Inteligjenca Artificiale - si e mësojmë dhe pse

Ne jo vetëm që mësojmë në një mënyrë të përgjegjshme se si të përdoret IA dhe si funksionon IA, por IA gjithashtu është një pjesë e pandashme e programit tonë mësimor dhe platformës së edukimit.

Themeluar

2014

Vendet

30

Lokacionet

200+

Studentët

210 000+

Për çfarë jemi krenarë

Çfarë thonë prindërit

Jepi një shtytje të ardhmes së fëmijës suaj me ne

Kurrikula e certifikuar e klasit botëror

Ne e hapim botën e programimit, inteligjencës artificiale dhe shkollimit digjital për të gjithë. Programi ynë mësimor përfshin mësime të plotësisht të gamifikuara "bazuara në lojë", modulare dhe inteligjente, duke transformuar mësimin në një aventurë emocionuese, duke përdorur mjete moderne për kodim, redaktim video, AI dhe më shumë. I përshtatur për grupe të ndryshme moshash, çdo modul ndërton rrugën e përsosur për çdo nxënës, duke garantuar një udhëtim arsimor të angazhuar dhe të këndshëm.

Me metodën tonë, të bëhesh një krijues aktiv është kënaqësi!

Ne jemi të përkushtuar t'u mësojmë fëmijëve kënaqësinë që sjellë edukimi digjital. Metodologjia jonë bazohet në ekspertizën tonë dhe në mësimdhënien sipas standardeve të larta e superiore. Ne ofrojmë një mjedis frymëzues si online, ashtu edhe fizikisht.

Platformat më të mira për të përvetësuar edukimin digjital

Përfitimet tona më të dashura dhe unike janë platformat edukative të certifikuara të klasit botëror që përdorim për mësimdhënie në edukimin digjital. Ato janë tërheqëse dhe inovative për ta bërë më të lehtë dhe argëtues kalimin nga blloqet e kodimit vizual, në kodim të bazuar në tekst!

Ne zhvillojmë shkathtësitë e shekullit 21

Fëmijët rriten me pajisje digjitale në duar. Por ata janë ende vetëm përdorues pasivë në vend të krijuesve aktivë. Kodimi i mëson fëmijët të mendojnë, i pajisë ata me të menduarit analitik dhe zgjidhjen e problemeve, rrit kreativitetin, përqendrimin dhe vetëbesimin e tyre.

Fëmijët mund të krijojnë lojën e tyre të parë kompjuterike falas

Jeni të interesuar të dini se si kodimi dhe edukimi digjital mund të kontribuojnë në suksesin e ardhshëm të fëmijëve tuaj? Provojeni falas së bashku me fëmijën tuaj! Bëhuni pjesë e mësimit tonë demo falas online ose fizikisht, dhe ndërsa ata njihen me një botë të re të emocionuese me ndihmën e trajnerit tonë, ne mund të flasim gjithashtu për rëndësinë e edukimit digjital me ju. Mos e humbisni këtë mundësi të madhe!

Çfarë kemi të re

Lajme

Jemi jashtëzakonisht të lumtur të ju njoftojmë se kemi marrë çmimin tonë të tretë ndërkombëtar brenda një viti!

10 Janar 2023

Digital Education Awards i ka dhënë serisë sonë të kurseve Digital Discovery titullin "Kursi më i mirë i ri digjital". Duke i dhënë njohje markave inovative që transformojnë arsimin dhe teknologjinë, Digital Education Awards synon të kontribuojë në rritjen e industrisë EdTech.

Një falenderim i madh për të gjithë ata që na ndoqën në këtë rrugëtim deri tani - partnerët e ekskluzivitetit, instruktorët, prindërit dhe fëmijët: ju jemi mirënjohës për besimin tuaj të vazhdueshëm tek ne!

Lërini të gjithë fëmijët të njihen me botën digjitale me kursin më të mirë të disponueshëm. 😊

Detaje të kursit Digital Discovery

Lajme

Bashkëthemeluesja e Logiscool, Anita Breuer bën kryeartikullin e revistës Business Woman

13 Maj 2022

Bashkëthemeluesja dhe CEO e Logiscool, Anita Breuer është prezantuar në kopertinën e Business Woman. Revista ndërkombëtare ka për qëllim të nxjerrë në pah bizneset franshiza të udhëhequra nga femrat, nga arsimi, tek mikpritja dhe logjistika, duke frymëzuar gratë sipërmarrëse anembanë botës. Në revistë, Anita diskuton origjinën e Logiscool, si dhe misionin e tanishëm dhe të ardhshëm të organizatës, duke sjellë edukimin digjital tek sa më shumë fëmijë që është e mundur. Këtu mund të lexoni revistën: https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6


Platforma e edukimit numër një në botë për të mësuar kodim

Platforma jonë unike edukative është zhvilluar për tranzicion të lehtë nga kodimi vizual në gjuhët e programimit të bazuara në tekst.
ikona e kodimit blox

Kodimi Blox

Ne e fillojmë edukimin në kodim me "building bloks". Metoda jonë unike e kodimit vizual përshtatet gjithmonë më së miri për të gjitha moshat dhe nivelet e njohurive.

ikona e kodimit mix

Kodimi Mix

Si hap i dytë, studentët fillojnë të shkruajnë kode në modalitetin MIX, ku ata mund të shohin paralelisht si "building blox" ashtu edhe gjuhët e bazuara në tekst.

ikona e kodimit text

Kodimi text

Pasi ata ndjehen të sigurt për të lënë prapa "visual blocks", ne kalojmë në gjuhët e programimit të bazuara në tekst, si Python, Unity, Godot ose C#.

Së bashku për edukimin digjital

A jeni gjithashtu i përkushtuar ndaj rëndësisë së edukimit digjital për fëmijët? Dëshironi të kontribuoni në përmirësimin e aftësive të brezave të së nesërmes? Shikoni zgjedhjet tona për mësuesit, shkollat,

LOGOS

Dëshironi të qëndroni të përditësuar mbi lajmet dhe programet tona?

Abonohu në buletinin tonë të prindërve dhe njoftohu për postimet tona më të fundit në blog.Ose na ndiqni në rrjetet sociale