Zsófi
Mom of a little boy, Logiscool Budaörs
My child's knowledge in mathematics has become more stable since attending Logiscool. They're not just randomly pressing keys to shoot things, but actually learning and spending their time productively.

Lokalne vijesti

Naš kurs Digitalni svijet i programiranje je 'Najbolji novi digitalni kurs'!
10. decembar 2022

Izuzetno smo sretni što možemo objaviti da smo upravo dobili treću međunarodnu nagradu u roku od godinu dana. 😊 Digital Education Awards dodijelio je našoj seriji kurseva Digitalni svijet i programiranje naslov 'Najbolji novi digitalni kurs'. Hvala svima koji su nas do sada pratili na ovom putu – franšiznim partnerima, instruktorima, roditeljima i djeci: zahvalni smo na vašem kontinuiranom povjerenju!

Registrujte se na Digitalni svijet i programiranje

Uvod

Dobrodošli u Logiscool Tuzla, svjetionik digitalne pismenosti i programiranja za djecu i mlade Bosne i Hercegovine! Naša škola je više od obrazovne ustanove; to je živahna zajednica gdje je već preko 185.000 učenika iz 35 zemalja započelo uzbudljivo putovanje učenja.

U Logiscoolu Tuzla, prvom takvom u Bosni i Hercegovini, ne učimo samo kodiranje – mi budimo strasti za jezike budućnosti. Naši kursevi su prilagođeni djeci i tinejdžerima, pretvarajući složene principe kompjuterskog programiranja u avanturu ispunjenu zabavom i otkrićima. Ali to je tek početak! Idemo mnogo dalje od toga, njegujući ključne vještine sutrašnjice: logičko razmišljanje, algoritamsko rezonovanje i rješavanje problema.

Osnovna motivacija našeg tima je inspirisati mlade inovatore. Trudimo se pokazati koliko svijet može biti fascinantan kada se gleda kroz prizmu tehnologije. Posvećeni smo opremanju naših učenika znanjem koje im je potrebno za oblikovanje budućnosti, sve dok se ujedno i odlično zabavljaju.

Naš san je stvoriti kreativni IT hub upravo ovdje u Tuzli - mjesto koje će doprinijeti izgradnji naše zajednice i utrti put budućim generacijama za prosperitet u sve ubrzavajućem digitalnom svijetu. S našom jedinstvenom i nagrađivanom obrazovnom platformom, uvjereni smo da će otvaranje ove škole u Tuzli biti korak ka uspjehu za sve naše studente.

Pridružite nam se u Logiscoolu Tuzla, gdje se susreću učenje, inovacije i zabava. Jedva čekamo da vas pozdravimo u našoj porodici!

Mapa

Želite li da budete u toku sa našim vijestima i programima?

Pretplatite se na naš roditeljski bilten i primajte obavijesti o našim najnovijim postovima na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama