Create. Code. Enjoy.
Zabavne škole kodiranja za djecu od 6 do 18 godina
Pronađite program

O nama

Prvi Logiscool započeo je u Budaörsu (Mađarska) u januaru 2014., a danas podučavamo na nekoliko lokacija diljem svijeta. Broj naših škola i učenika dinamično raste. Na našim kursevima i kampovima naši polaznicima s nama mogu iskusiti da je programiranje zabavno iskustvo .

Kako podučavamo

ikona ključa
Trenutni Uspjeh
ikona slagalice
Inspirativno okruženje
ikona slagalice
Mladi i entuzijastični treneri
ikona mikroskopa
Grupe do 12 učenika
ikona atoma
Sva oprema je obezbjeđena

Dajte poticaj budućnosti vašeg djeteta sa nama

Certificirani plan i program svjetske klase

Svako može naučiti programiranje i digitalnu pismenost. Naš nastavni plan i program sadrži potpuno gejmifikovane, modularne i pametne lekcije koje će učenje učiniti ZABAVNIM. Svi moduli su razvijeni tako da odgovaraju različitim starosnim grupama, kako bi pronašli savršen način učenja za svakoga.

Uz našu metodu, postati aktivan kreator je zabavno!

Posvećeni smo tome da naučimo djecu radosti digitalne pismenosti. Naša metodologija je zasnovana na stručnosti i potpuno standardizovanoj nastavi visokog nivoa. Pružamo inspirativno okruženje, bilo online ili uživo.

Najbolje platforme za učenje digitalne pismenosti

Naše jedinstvene prednosti su certifikovane obrazovne platforme svjetske klase, koje koristimo za podučavanje digitalne pismenosti. Zanimljive su i inovativne, kako bi prelazak sa vizuelnog kodiranja putem blokova na kodiranje zasnovano na tekstu bio lak i zabavan!

Razvijamo vještine 21. stoljeća

Djeca odrastaju s digitalnim uređajima u rukama. Ali oni su i dalje samo pasivni korisnici umjesto aktivnih kreatora. Kodiranje uči djecu da razmišljaju, osposobljava ih za analitičko razmišljanje i rješavanje problema, povećava njihovu kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje.

Međunarodni edukativno-zabavni društveni portal za djecu
Uz MyLogiscool, naš edukativno-zabavni portal svjetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Imaju priliku da vježbaju ono što su naučili i unaprijede svoje znanje dok se igraju sa našim mini misijama, high-score igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vijestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj djeci da nauče jezik budućnosti! Zakažite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog svijeta.

Osnovan

2014

Države

30

Lokacije

210+

Učenici

220.000+
dječak i djevojčica sjede jedno pored drugog i gledaju u laptope
Franšiza

Logiscool je brzo rastuća međunarodna franšizna mreža škola kodiranja temeljenih na zabavi. Naš nastavni plan i program prilagođen je svim uzrastima od 6 do 18 godina i roditelji mogu lako pratiti njihov napredak.

dječak u sivoj majici koji sjedi na sivom tepihu s tabletom
License

Kompjutersko kodiranje je pismenost sutrašnjice, ali samo nekoliko škola to dobro predaje. Naši kursevi kodiranja pomažu djeci da budu vješta i samouvjerena u digitalnom svijetu. Nijedna škola ne bi trebalo da propusti priliku da obrazovanje digitalne pismenosti podigne na viši nivo.

djevojčica sjedi za bijelim stolom ispred laptopa
Services

Logiscool je posvećen pomaganju djeci da steknu i razviju svoju digitalnu pismenost, tako da nudimo stručnu podršku školama širom svijeta. Pored naših kurseva i kampova poslije škole, obezbeđujemo vannastavne aktivnosti i vježbe za obrazovne ustanove besplatno u različitim temama i formama.

Na šta smo ponosni

Iskustva

Želite li da budete u toku sa našim vijestima i programima?

Pretplatite se na naš roditeljski bilten i primajte obavijesti o našim najnovijim postovima na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama