Priredite svom djetetu zaista cool rođendansku zabavu!

Proslavite rođendan svog djeteta u Logiscoolu, kako bi ono moglo imati najbolju zabavu ikada!

Da li ste odlučili gdje ćete proslaviti rođendan svog djeteta? Šta žele da rade sa svojim prijateljima? Kako vam zvuči ideja o spasavanju planete? Ili kreiranju Minecraft ili Roblox svjetova? Možda traže kreativne izazove?

Izaberite program!

zlatna planeta pored tri crna meteora sa smeđom pozadinom
Međuplanetarna misija
Za djecu od 7-10 godina

Uzbuna! Uzbuna! Džinovska kometa se srušila na planetu, pomjerajući je iz svoje orbite i uništila je njenu gravitaciju! Na vašem djetetu je da povrati red u galaksiji, putujući sa planete na planetu! Vrijeme je da preuzme kontrolu koja mu je potrebna da spasi univerzum u ovoj zvjezdanoj intergalaktičkoj avanturi!

ruke u plavim rukavicama drže crvenu petrijevu posudu
Epidemija na planeti Zemlji
Za djecu od 11-14 godina

Zemlju je napao misteriozni virus koji paralizira sve i svakoga, a širi se ludim tempom... sada je red na vaše dijete da nabavi sastojke za antiserum u super-tajnoj misiji. Moraju se probiti kroz sigurnosne sisteme antivirusnih centara i zaustaviti pustoš!

Ilustrirajmo svijet!

Za djecu od 8-10 godina

Želi li vaše dijete da kreira digitalne crteže? Proslavimo ilustrirajući cijeli svijet! Djeca će se upoznati s aplikacijama za crtanje temeljenim na webu i procesima crtanja potpomognutim vještačkom inteligencijom i pritom se dobro zabaviti.

Ovo je tvoj Minecraft svijet!

Za djecu od 7-12 godina

Tokom proslave djeca grade svoj vlastiti Minecraft svijet, istražujući beskrajne mogućnosti koje Redstone nudi. Ništa neće zaustaviti njihovu maštu!

Spasimo internet!

Za djecu od 7-12 godina

Ako je Vaše dijete zainteresirano za programiranje i rješavanje logičkih igara, odaberite ovaj program! Postanimo hakeri na jedan dan rješavanjem zagonetki i razbijanjem tajnih kodova! Zar to nije je cool?!

Hajde da napravimo Roblox igru!

Za djecu od 9-12 godina

Nema zabave bez Robloxa! Još je bolje ako mogu dizajnirati vlastitu igru u Roblox studiju i igrati zajedno! Opremljena alatima za kreiranje igara, djeca zajedno razvijaju univerzum igrica dok se provode kao nikada do sada!

Dobro je znati

Rođendanski paket uključuje:
• 2 sata zabave uz virtuelnu sobu za bijeg i druge igre (djeca od 7 do 10 godina mogu isprobati " Interplanetarnu misiju " a djeca od 11 do 14 godina mogu sudjelovati u " Epidemija na planeti Zemlji " )
• rođendanska dekoracija
• poklon Logiscoola za slavljenika/slavljenicu
• prisutnost instruktora i animatora tokom cijelog trajanja programa
• po želji moguće je donijeti tortu, bezalkoholna pića i grickalice

Zvuči dobro? Odaberite lokaciju i registrujte se!

Radujemo se zabavi, proslavimo veliki dan zajedno!
šest slika na kojima djeca i treneri drže natpise ispred plave pozadine

Zainteresovan/a sam, molim vas da me kontaktirate!

Vaše puno ime i prezime
*
Adresa e-pošte
*
Broj telefona
Školski razred vašeg djeteta
Vaša poruka nama

Želite li da budete u toku sa našim vijestima i programima?

Pretplatite se na naš roditeljski bilten i primajte obavijesti o našim najnovijim postovima na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama