Najuzbudljiviji digitalni i kampovi kodiranja

Kodiranje i digitalni kampovi

Da li je vaše dijete spremno za novu avanturu i da nauči nešto sjajno? Izaberite neku od 30 + uzbudljivih tema digitalnog svijeta ili programiranja koje se ne obrađuju u školi!

Istražite Logiscool digitalne i kampove kodiranja i otkrijte tajne digitalnog svijeta. Naši programi su dostupni tokom cijelog dana ili pola dana, na licu mjesta ili online, na času ili jedan na jedan! Najbolje rješenje za vašeg ljubitelja tehnologije i igara u svakom slučaju!

Pronađite najbolji program za svoje dijete

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našim kampovima, rado ćemo Vam dati više informacija kako biste pronašli onaj koji vama najviše odgovara.

Odaberite vrstu sortiranja:
Poništi sve filtere
Više opcija filtera

Učitavanje...
Kampovi
Odaberite vrstu sortiranja:

Dajte poticaj budućnosti vašeg djeteta sa nama

tri dječaka u plavim majicama ispred laptopa
Edukativno-zabavna društvena platforma - MyLogiscool

Pridruživanjem Logiscool-u, djeca dobijaju besplatan i kontinuiran pristup našem jedinstvenom edukativno-zabavnom društvenom portalu. Ovde mogu da unaprijede svoje znanje na razne načine, čak i između časova, u sigurnom i kontrolisanom okruženju. Mogu da pronađu inspiraciju u projektima svojih vršnjaka, vježbaju ono što su naučili i dalje razvijaju dok igraju naše cool mini potrage, takmičarske igre, izazove i kvizove o stvarnim, aktuelnim temama digitalnog svijeta.

bijele ikone ispred plave pozadine
Postati aktivan kreator je zabavno!

Posvećeni smo tome da djecu učimo radosti digitalne pismenosti sa potpuno gejmifikovanim lekcijama koje su pune zabave. Naše platforme su privlačne i inovativne, angažuju djecu, tako da možemo da obezbijedimo inspirativno okruženje kako online tako i lično.

• Online nastava do 8 učenika
• Nastava u učionici do 12 učenika
• Privatno obrazovanje prema ritmu vašeg djeteta
• Mladi i entuzijastični treneri
• Poslije škole ili subotom
• Sva oprema osigurana

Ukoliko vam je potrebno više informacija, kontaktirajte nas!

Vaše puno ime i prezime
*
Adresa e-pošte
*
Broj telefona
Školski razred vašeg djeteta
Vaša poruka nama

Želite li da budete u toku sa našim vijestima i programima?

Pretplatite se na naš roditeljski bilten i primajte obavijesti o našim najnovijim postovima na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama