Create. Code. Enjoy.

Leuke codingschool voor kinderen van
6 tot 18 jaar

De eerste Logiscool startte in januari 2014 in Budaörs (Hongarije) en vandaag de dag geven we les in 130+ locaties in 21 landen. Het aantal scholen en studenten groeit dynamisch. In onze cursussen en kampen konden meer dan 110,000 studenten ervaren dat bij ons coderen een op fun gebaseerde ervaring is.

Scoolcode

Met behulp van ons eigen platform en speciaal curriculum geven universiteitsstudenten les aan kinderen en tieners in een inspirerende omgeving. Onze cursussen kunnen worden gestart op elke leeftijd boven de 6 jaar en kunnen meerdere jaren duren.

Modulair Leerplan

Op basis van ons modulaire leerplan en onderwijsmethode houden onze kinderen en tieners van coderen en zijn ze in staat om wat ze leren praktisch toe te passen.

Kennis van de toekomst

Over een paar jaar zullen codeervaardigheden net zo essentieel worden als de kennis van vreemde talen. Dit is de perfecte "investering" - er is een constant groeiende behoefte aan allerlei soorten codeerkennis op elke werkplek wereldwijd.

Hoe we lesgeven


Onmiddellijk succes

Inspirerende omgeving

Jonge & enthousiaste trainers

Klassen tot 12 studenten

Een laptop voor iedereen

Ervaringen van ouders en onze leerlingen³


Ouders

Geeft waardevolle kennis op een zeer professionele wijze.

Een vriendelijke, kindgerichte plek waar kinderen veel kunnen leren. Bovendien vinden ze het leuk en zullen ze er op volwassen leeftijd gebruik van maken.

Mijn dochter verwerft kennis van de hoogste kwaliteit en zij vindt het zelfs leuk. :)

Het enthousiasme van de groep is niet veranderd: ze zien er allemaal nog steeds heel gemotiveerd uit na de lessen. Mijn zoon kan bijna niet wachten om naar huis te komen en door te gaan met coderen.

Ik kan duidelijk zien dat ze bruikbare kennis verwerven. Mijn zoon geniet van de lessen en hij pronkt graag met zijn creaties. Thuis codeert hij ook veel, en de games die hij maakt zijn spectaculair en grappig. :)​

Onze Leerlingen

Wij programmeren coole dingen en ik heb vrienden gemaakt. Jammer dat het maar een keer per week is...

(Samuel, 12 jaar oud)

De beste school ter wereld!

(Martin, 10 jaar oud)

We leren veel, en het is supercool!

(Mathias, 11 jaar oud)

Het is fantastisch... Ik raad Logiscool aan iedereen aan!

(Charlotte, 14 jaar oud)

Ik vind Logiscool erg leuk: we spelen en leren tegelijkertijd.

(Aaron, 14 jaar oud)

Ik leer dat wat ik nodig ga hebben in de toekomst.

(Thomas, 12 jaar oud)