Paphos

Κύκλος μαθημάτων

Ο ψηφιακός γραμματισμός είναι η γνώση του αύριο και τα παιδιά πρέπει να αρχίσουν να την ανακαλύπτουν από νωρίς. Η εκμάθηση κωδικοποίησης είναι διασκεδαστική με τη δική μας μοναδική μέθοδο διδασκαλίας και το πλήρως παιχνιδοποιημένο πρόγραμμα σπουδών. Γιατί το παιδί σας να χάσει αυτή την ευκαιρία;

Εγγραφείτε τώρα! Το δεύτερο τετράμηνο ξεκινάει σύντομα! Στο Logiscool διδάσκουμε κάτι παραπάνω απο προγραμματισμό. Οι μαθητές μας μαθαίνουν πως να χρησιμοποιούν τη λογική σκέψη για να βρουν όλες τις πιθανές λύσεις σε ένα πρόβλημα, δεξιότητες οι οποίες είναι ουσιώδες για τη μελλοντική τους επιτυχία. Το παιδί σας δεν χρειάζετε καμία προηγούμενη γνώση προγραμματισμού, η διδακτέα ύλη μας είναι προσαρμοσμένη για όλες τις ηλικίες και επιπέδα γνώσεων.

Λεπτομερείς πληροφορίες

Καλωσορίζουμε θερμά όλους τους μαθητές μας στα μαθήματα τον Φεβρουάριο! Εάν δεν μας έχετε ήδη επισκεφθεί, τότε ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε στις Δωρεάν Ημέρες Ενημέρωσης μας. Ως γονιός θα μάθετε για την μεθοδολογία μας και τον τρόπο εμάθησης μας ενώ παράλληλα το παιδί σας θα δημιουργήσει το πρώτο του παιχνίδι στον υπολογιστή! Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Digital Intro, Για μαθητές 1ης Δημοτικού. Digital Discovery 111, για μαθητές 2ας - 3ης τάξης δημοτικού.

  • Blox 161, για μαθητές 4ης - 5ης τάξης δημοτικού.

  • Blox 171, για μαθητές 6ης δημοτικού με 2ας γυμνασίου.

Επιλέξτε την ηλικιακή ομάδα του παιδιού σας

Βρείτε το καλύτερο μάθημα για το παιδί σας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα μαθήματά μας, θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε για να βρείτε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα.

Μαθήματα εισόδου για Μαθήματα Ψηφιακού Γραμματισμού και Κωδικοποίησης
Τα ανοιχτά μας μαθήματα
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων μας στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε τώρα. Αν δε βρείτε την κατάλληλη ώρα, θα χαρούμε να βρούμε μαζί μια λύση.
Κοιτάξτε τον κόσμο του Logiscool

Γνωρίστε τους συντονιστές και τους εκπαιδευτές των σχολείων μας στις δωρεάν Ημέρες Ελεύθερης Προσέλευσης. Αφήστε τους να σας πουν τα πάντα για τη μοναδική μεθοδολογία διδασκαλίας μας. Επιλέξτε το τέλειο μάθημα για το παιδί σας.

κοριτσάκι με κόκκινο πουκάμισο που δείχνει προς τα πάνω μπροστά από το λευκό φόντο

Δώστε ώθηση στο μέλλον του παιδιού σας μαζί μας

τρία αγόρια με μπλε μπλουζάκια μπροστά από ένα φορητό υπολογιστή
Πλατφόρμα κοινότητας edutaining - MyLogiscool

Με τη συμμετοχή τους στο Logiscool, τα παιδιά λαμβάνουν δωρεάν και συνεχή πρόσβαση στη μοναδική πύλη κοινότητας edutaining. Εδώ, μπορούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους με διάφορους τρόπους ακόμη και μεταξύ των τάξεων σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Μπορούν να βρουν έμπνευση στα έργα των συνομηλίκων τους, να εξασκηθούν σε αυτά που έμαθαν και να αναπτυχθούν περαιτέρω παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τις προκλήσεις και τα κουίζ σχετικά με τα πραγματικά καυτά θέματα του ψηφιακού κόσμου.

λευκά εικονίδια μπροστά από μπλε φόντο
Το να γίνεσαι ενεργός δημιουργός είναι διασκεδαστικό!

Δεσμευόμαστε να διδάξουμε στα παιδιά τη χαρά του ψηφιακού γραμματισμού με πλήρως παιχνιδοποιημένα μαθήματα και γεμάτα διασκέδαση. Οι πλατφόρμες μας είναι ελκυστικές και καινοτόμες, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως.

• Διαδικτυακά τμήματα έως 8 μαθητές
• Μαθήματα στην τάξη έως 12 μαθητές
• Ιδιωτική εκπαίδευση με δική σας ταχύτητα
• Νέοι, ενθουσιώδεις εκπαιδευτές
• Μετά το σχολείο ή τα Σάββατα
• Παρέχεται όλος ο εξοπλισμός

Νούμερο ένα στον κόσμο πλατφόρμα εκμάθησης κωδικοποίησης

Η μοναδική μας εκπαιδευτική πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί για εύκολη μετάβαση από την οπτική κωδικοποίηση σε γλώσσες προγραμματισμού που βασίζονται σε text.
εικονίδιο κωδικοποίησης blox

Κωδικοποίηση Blox

Ξεκινάμε την εκπαίδευση κωδικοποίησης με "building blocks". Η μοναδική μας μέθοδος οπτικής κωδικοποίησης προσαρμόζεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα γνώσεων.

εικονίδιο mix κωδικοποίησης

Mix κωδικοποίηση

Ως δεύτερο βήμα, οι μαθητές αρχίζουν να γράφουν κώδικες στη λειτουργία MIX, όπου μπορούν να βλέπουν παράλληλα τόσο το building blox όσο και τις γλώσσες που βασίζονται σε text.

εικονίδιο κωδικοποίησης text

Text Κωδικοποίηση

Μόλις νιώσουν σίγουροι να αφήσουν πίσω τους τα οπτικά μπλοκ, μεταβαίνουμε σε γλώσσες προγραμματισμού που βασίζονται σε text, όπως Python, Unity, Godot ή C#.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Ονοματεπώνυμο
*
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
*
Αριθμός τηλεφώνου
Σχολική τάξη του παιδιού σας
Το μήνυμά σας προς εμάς

Θα θέλατε να ενημερώνεστε για τα νέα και τα προγράμματά μας;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο των γονέων και ενημερωθείτε για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.Ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης