Žofi
Mama dečaka, Logiscool Budaörs
Znanje mog deteta iz matematike je postalo stabilnije otkako pohađa Logiscool. Oni ne pritiskaju samo nasumično tastere da bi gađali nešto, već zapravo uče i korisno provode svoje vreme.

Budite u toku sa najnovijim vestima iz zajednice!

Nagrada za najaktivniju Mylogiscool studentsku zajednicu 2023.
11. april 2024.

Prenosimo uzbudljive vesti sa našeg sastanka sa Master Partnerima Logiscool-a u Budimpešti: Logiscool Srbija sistem je osvojio nagradu „Najaktivnija Mylogiscool studentska zajednica 2023.“ 🏆

Hvala našim neverovatnim partnerima koji svojom posvećenošću podstiču naše zajedničko putovanje ka tome da digitalne veštine za decu budu pristupačne i kvalitetne!📘

Hvala našim divnim trenerima i učenicima na deljenju znanja, učenju i zabavi!

Naša misija je da se deca i mladi, pored učenja kodiranja, opreme potrebnim veštinama za navigaciju i oblikovanje budućnosti. 🌟

Uskoro počinje zimski kamp!
16. novembar 2023.

Približava se zimski raspust pa samim tim i naši neverovatni zimski digitalni kampovi koje ćemo održati od 8. do 12. januara. Ove zime smo ti pripremili Minecraft City of Heroes i Roblox Game “Hacker” puludnevni kamp. Prijavi se što pre i pridruži nam se u igri!


13. septembar 2023.
Dani otvorenih vrata

5. septembar 2023.
Letnji kampovi 2023

10. jun 2023.
Re-registracija

23. maj 2023.
Logiscool Subotica se preselila na novu lokaciju

23. maj 2023.
Naši letnji kampovi 2023.su počeli!

10. decembar 2022.
Naš kurs Digitalni svet i programiranje je 'Najbolji novi digitalni kurs'!

20. septembar 2022.
LOGISCOOL ODNEO POBEDU KAO NAJBOLJI MEĐUNARODNI BREND NA OVOGODIŠNJIM EVROPSKIM NAGRADAMA ZA FRANŠIZE

20. april 2022.
Naših letnji kampovi

28. mart 2022.
Radionica za Digitalnu Ilustraciju

20. septembar 2021.
Olimpijada u robotici

Upoznajte naš tim!

Vrata naše škole smo otvorili 2019. godine i od samog otvaranja do danas smo najveća škola po broju učenika u Logiscool mreži u Srbiji. Nastava se u našoj školi odvija na srpskom, mađarskom i engleskom jeziku. Glavni cilj nam je da se deca i tinejdžeri upoznaju sa jezikom budućnosti i onim što on može da pruži. Naša ekipa marljivo radi da se ova vizija ostvari i da se prenese na naredne generacije. Glavni izvor motivacije nam je slika budućnosti u kojoj će deca današnjice biti vodeći stručnjaci u svojim poljima, a sve to uz pomoć znanja koje su stekli kod nas. Dodatna stimulacija dolazi iz svakodnevnih aktivnosti koje imamo sa polaznicima dok posmatramo njihov napredak i želju za daljim usavršavanjem.

Naši rezultati govore sami za sebe:

  • Kroz našu školu je do sada uspešno prošlo 1000 polaznika. Oni su pohađali naše kurseve, radionice i kampove i bili su učensnici drugih aktivnosti i događaja. Trenutno je jedna grupa u fazi završetka programa i naša nada je da će oni posle toga da iskoriste svoje znanje i ulože ga u svoju budućnost.

  • Pored programa smo imali i mnoštvo polaznika na našim kampovima koji su se susreli sa raznim zanimljivim aktivnostima kao što su video produkcija, robotika i veoma popularan Junior Hacker program.

  • Naše radionice su koncipirane da stimulišu polaznike da koriste svoju kreativnost i maštu i da pomeraju sopstvene granice unutar digitalnog sveta.

Mi smo pre svega ponosni na činjenicu da funkcionišemo kao porodica koja pomaže svojim članovima da ostvare ciljeve. Sve to radimo u veseloj i opuštenoj atmosferi koja stimuliše kreativne procese.

Upoznajte našu školu i doživite inovacije iz prve ruke!

Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i dobijajte obaveštenja o našim najnovijim objavama na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama