Create. Code. Enjoy.
Zabavne škola kodiranja za decu uzrasta od 6 do 18 godina
Pronađite program

O nama

Prvi Logiscool počeo je u Budaörsu (Mađarska) u januaru 2014. Broj naših škola i učenika dinamično raste. Na našim kursevima i kampovima naši učenici mogu da iskuse sa namada je programiranje zabavno iskustvo.

Kako predajemo

ikona ključa
Trenutni uspeh
ikona slagalice
Inspirativno okruženje
ikona slagalice
Mladi i entuzijastični treneri
ikona mikroskopa
Grupe do 12 učenika
ikona atoma
Sva oprema je obezbeđena

Dajte podsticaj budućnosti vašeg deteta sa nama

Sertifikovani plan i program svetske klase

Svako može naučiti da programira i bude digitalno pismen. Naš nastavni plan i program sadrži potpuno gejmifikovane, modularne i pametne lekcije koje će učenje učiniti ZABAVNIM. Svi moduli su razvijeni da odgovaraju različitim starosnim grupama, kako bi pronašli savršen put za svakoga.

Uz našu metodu, zabavno je postati aktivni kreator!

Posvećeni smo tome da naučimo decu radosti digitalne pismenosti. Naša metodologija je zasnovana na našoj stručnosti i potpuno standardizovanoj nastavi visokog nivoa. Pružamo inspirativno okruženje, bilo onlajn ili lično.

Najbolje platforme za učenje digitalne pismenosti

Naše jedinstvene prednosti podrazumevaju sertifikovane obrazovne platforme svetske klase, koje koristimo za podučavanje digitalne pismenosti. Zanimljive su i inovativne, kako bi prelazak sa vizuelnog kodiranja putem blokova na kodiranje zasnovano na tekstu bio lak i zabavan!

Razvijamo veštine 21. veka

Deca odrastaju sa digitalnim uređajima u rukama. Ali, i dalje su samo pasivni korisnici umesto aktivnih kreatora. Kodiranje uči decu da razmišljaju i razvija im sposobnost analitičkog razmišljanja, rešavanja problema, povećava njihovu kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje.

Međunarodni edukativo-zabavni društveni portal za decu
Uz MyLogiscool, naš edukativo-zabavni portal svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Imaju priliku da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim mini misijama, high-score igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Zakažite besplatan dan otvorenih vrata i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog sveta.

Osnovano

2014

Zemlje

30

Lokacije

210+

Učenici

220.000+
dečak i devojčica sede jedno pored drugog i gledaju u laptopove
Franšiza

Logiscool je međunarodna franšizna mreža zabavnih škola kodiranja koja se brzo širi. Naš personalizovani nastavni plan i program je pogodan za sve uzraste dece od 6 do 18 godina, a roditelji mogu lako da prate njihov napredak.

dečak u sivoj majici sedi na sivom tepihu sa tabletom
Licence

Kompjutersko kodiranje je pismenost sutrašnjice, ali samo nekoliko škola to dobro predaje. Naši kursevi kodiranja pomažu deci da budu vešta i samouverena u digitalnom svetu. Nijedna škola ne bi trebalo da propusti priliku da obrazovanje digitalne pismenosti podigne na viši nivo.

devojčica sedi za belim stolom ispred laptopa
Usluge

Logiscool je posvećen pomaganju deci da steknu i razviju svoju digitalnu pismenost, tako da nudimo stručnu podršku školama širom sveta. Pored naših kurseva i kampova posle škole, obezbeđujemo vannastavne aktivnosti i vežbe za obrazovne ustanove besplatno u različitim temama i formama.

Na šta smo ponosni

Rekli su o nama

Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i dobijajte obaveštenja o našim najnovijim objavama na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama