Učestvujte u Kamp izazovu!

Igranje, Učenje, Socijalizacija.

Učestvujte u besplatnom Kamp izazovu!

Iskoristite priliku da osvojite kamp!

Dozvolite vašoj deci da istražuju najnovije digitalne teme dok se igraju i stvaraju nova prijateljstva
Upoznajte Logiscool trenere i menadžere škola tokom ovog besplatnog događaja koji traje 60-90 minuta!
Otkrijte našu nagrađivanu metodu i zajedno sa namarazvijajte veštine 21. veka!
Doživite zabavu i igru!

Kamp izazov je uzbudljiva zajednička aktivnost gde deca mogu da se upuste u različite digitalne teme poput Minecraft-a, Robloxa, digitalne ilustracije i robotike. To je idealna prilika za decu da pronađu savršeni kamp koji odgovara njihovim interesovanjima. Pridružite nam se na sat vremena istraživanja i učenja!

Otkrijte omiljene digitalne teme vašeg deteta!

Dozvolite vašoj deci da istražuju svoja interesovanja, stvaraju nova prijateljstva i sakupljaju poene na šest stanica sa izazovima od po pet minuta. Događaj je besplatan, traje 60-90 minuta, međutim, potrebna je registracija.

Širok spektar digitalnih avanturističkih dnevnih kampova

Kampovi programiranja

Zanima vas da li je programiranje pravi izbor za vaše dete? Upoznajte ih sa programiranjem i gledajte kako stiču neprocenjive digitalne veštine zajedno sa novim prijateljima!

Minecraft kampovi

To je više od samo igre; to je razvoj igara! Deca uče osnove programiranja dok se igraju. Zabava kodiranja u učionici dopunjuje se aktivnostima na otvorenom.

Roblox kampovi

Deca će se transformisati iz pasivnih igrača u aktivne dizajnere igara. Naučiće osnove kodiranja u poznatom okruženju - Roblox univerzumu.

Kampovi za digitalne kreatore

U Logiscool digitalnim kampovima kreativnost i umetnost su u centru pažnje! Deca prave kul, smešne video snimke ili svoj vebsajt ovog leta.

Kampovi robotike

Deca mogu da nauče kako mašine razmišljaju i da ih programiraju! Pridružite nam se u avanturi ispunjenoj kul LEGO robotima i realističnim mašinama koje pokreće AI!

Istraživački kampovi

Ne možete da izaberete samo jedan kamp? Deca mogu istraživati razne uzbudljive teme o kodiranju, dizajnu igara, robotici i kreativnosti u našim Istraživačkim kampovima!

O Logiscool digitalnim i kampovima programiranja

Doživite svet programiranja, dizajna igara, digitalne ilustracije ili produkcije video sadržaja na Logiscool kampovima, gde vaša deca mogu da steknu i nove prijatelje. Digitalne aktivnosti u učionici su upotpunjene dinamičnim programima i igrama izvan nje.
Otkrijte savršeni Logiscool kamp u vašoj blizini za igru u zajednici i učenje!

Šta roditelji govore

Registrujte se i za Kamp izazov!

Program je besplatan, ali je potrebna registracija. Jednostavno odaberite lokaciju i popunite obrazac. Logiscool jedinica će vas obavestiti o detaljima i potvrdi nakon registracije.

Dostupno na sledećim lokacijama

Odredbe i uslovi su dostupni na logiscool.com/rs/docs/camp-challenge.

Ukoliko vam je potrebno više informacija, kontaktirajte nas!

Vaše puno ime
*
Adresa e-pošte:
*
Broj telefona
Školski razred vašeg deteta
Vaša poruka za nas

Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i dobijajte obaveštenja o našim najnovijim objavama na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama