Poklonite detetu stvarno kul rođendansku zabavu!

Proslavite rođendan vašeg deteta u Logiscool-u i omogućite mu najbolju žurku ikada!

Da li ste odlučili gde ćete proslaviti rođendan svog deteta? Šta žele da rade sa svojim prijateljima? Kako vam zvuči ideja o spasavanju planete? Ili kreiranju Minecraft ili Roblox svetova? Možda traže kreativne izazove?

Izaberite program!

pored zlatne planete, tri crna meteora na smeđoj pozadini
Međuplanetarna misija
Za decu uzrasta 7 do 10 godina

Uzbuna! Uzbuna! Džinovska kometa se srušila na planetu, pomerajući je iz svoje orbite i uništila je njenu gravitaciju! Na vašem detetu je da povrati red u galaksiji, putujući sa planete na planetu! Vreme je da preuzme kontrolu koja mu je potrebna da spasi univerzum u ovoj zvezdanoj intergalaktičkoj avanturi!

ruke u plavim rukavicama drže crvenu petrijevu posudu
Epidemija na planeti Zemlji
Za decu uzrasta 11 do 14 godina

Misteriozni virus koji parališe sve i svakoga napao je Zemlju i širi se neverovatnom brzinom... Sada je na vašem detetu da na supertajnoj misiji prikupi sastojke za antiserum. Moraju se boriti kroz sigurnosne sisteme antivirusnih centara i zaustaviti ovu pustoš!

Hajde da ilustrujemo svet!

Za decu uzrasta 8 do 10 godina

Da li vaše dete želi da kreira digitalne crteže? Hajde da proslavimo ilustrujući ceo svet! Deca će se upoznati sa aplikacijama za crtanje zasnovanim na vebu i procesima crtanja uz pomoć AI, i sve to dok se dobro zabavljaju.

Ovo je tvoj Minecraft svet!

Za decu uzrasta 7 do 12 godina

Deca tokom proslave kreiraju svoj Minecraft svet, otkrivajući neograničene mogućnosti koje Redston pruža. Ništa ne može ograničiti njihovu maštu!

Spasimo internet!

Za decu uzrasta 7 do 12 godina

Ako je vaše dete zainteresovano za programiranje i rešavanje logičkih igara, onda odaberite ovaj program! Postanimo hakeri na jedan dan rešavajući zagonetke, slagalice i razbijajući tajne kodova! Koliko je to kul?!

Hajde da napravimo Roblox igru!

Za decu uzrasta 9 do 12 godina

Nema zabave bez Roblox-a! Još je bolje ako mogu da dizajniraju svoju igru u Roblox Studiju i igraju se zajedno! Opremljeni alatima za kreiranje igara, deca zajedno razvijaju univerzum igara dok se provode kao nikada do sada!

Dobro je znati

Paket rođendanske zabave obuhvata:
• 2 sata zabave sa virtuelnom sobom za bekstvo i drugim igrama (deca uzrasta od 7 do 10 godina mogu da probaju "Međuplanetarnu misiju" i deca uzrasta 11-14 godina mogu da učestvuju u "Epidemiji na planeti Zemlji")
• rođendanska dekoracija
• poklon od Logiscool-a za slavljenika/slavljenicu
• prisustvo instruktora i animatora tokom trajanja programa
• ukoliko želite možete doneti tortu, bezalkoholna pića i grickalice

Zvuči dobro? Odaberite lokaciju i registrujte se!

Jedva čekamo žurku, hajde da zajedno proslavimo veliki dan!
šest slika sa decom i predavačima koji drže znakove ispred plave pozadine

Zainteresovan sam, molim vas kontaktirajte me!

Vaše puno ime
*
Adresa e-pošte:
*
Broj telefona
Školski razred vašeg deteta
Vaša poruka za nas

Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i dobijajte obaveštenja o našim najnovijim objavama na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama