Kursevi

Digitalna pismenost je znanje sutrašnjice i deca bi trebalo da je rano otkrivaju. Učenje kodiranja je zabavno sa našom sopstvenom jedinstvenom metodom nastave i potpuno gamifikovanim modularnim nastavnim planom i programom. Zašto bi vaše dete trebalo da bude izostavljeno?

Odaberite starosnu grupu vašeg deteta

Pronađite najbolji kurs za svoje dete!
Digitalna pismenost i kursevi kodiranja

Da li biste radije da razgovarate sa nama?

Vaše puno ime
*
E-mail adresa
*
Broj telefona
Školski razred vašeg deteta
Vaša poruka nama
Zavirite u Logiscool svet

Upoznajte naše školske koordinatore i trenere na našim besplatnim Danima otvorenih vrata. Neka vam ispričaju sve o našoj jedinstvenoj metodologiji nastave. Odaberite savršen kurs za vaše dete.

devojčica u crvenoj košulji koja pokazuje gore ispred bele pozadine

Dajte podsticaj budućnosti vašeg deteta sa nama

tri dečaka u plavim majicama ispred laptopa
Platforma obrazovne zajednice - MyLogiscool

Učeći u Logiscool-u, deca dobijaju besplatan i kontinuiran pristup našem jedinstvenom portalu edukativne zajednice. Ovde mogu da unaprede svoje znanje na razne načine, čak i između časova, u bezbednom i kontrolisanom okruženju. Mogu da pronađu inspiraciju u projektima svojih vršnjaka, vežbaju i razvijaju ono što su naučili dok igraju naše cool mini potrage, takmičarske igre, izazove i kvizove o stvarnim, aktuelnim temama digitalnog sveta.

bele ikone ispred plave pozadine
Postati aktivan stvaralac je zabavno!

Posvećeni smo tome da decu naučimo radosti digitalne pismenosti uz potpuno razigrane lekcije i puno zabave. Naše platforme su privlačne i inovativne, tako da možemo da obezbedimo inspirativno okruženje - bilo onlajn ili lično.

• Online nastava do 8 učenika
• Časovi u učionici do 12 učenika
• Privatno obrazovanje sopstvenom brzinom
• Mladi, entuzijastični treneri
• Posle škole ili subotom
• Sva oprema obezbeđena

Svetska platforma broj jedan za učenje kodiranja

Naša jedinstvena edukativna platforma razvijena je za jednostavan prelazak sa vizuelnog kodiranja na programske jezike zasnovane na tekstu.
blox coding icon

Blox kodiranje

Učenje kodiranja počinjemo sa "blokovima". Naš jedinstveni metod vizuelnog kodiranja je uvek najbolje prilagođen svim uzrastima i nivoima znanja.

ikona "mix kodiranje"

Mix kodiranje

Kao drugi korak, učenici počinju da pišu kodove u MIX režimu, gde paralelno mogu da vide i blokove i tekstualne programske jezike.

ikona kodiranja teksta

Text kodiranje

Kada se učenici osete spremnim da ostave vizuelne blokove za sobom, prelazimo na programske jezike zasnovane na tekstu, kao što su Python, Unity, Godot ili C#.

Informacije o COVID-19

Želite li da budete u toku sa našim vestima i programima?

Prijavite se na roditeljski bilten i pratite naše najnovije objave na blogu.Ili nas pratite na društvenim mrežama