Kursevi programiranja

Godot / Python

411

Da li želite da vaše dete nauči korisne, trajne veštine za budućnost? Onda spojite zabavu i učenje uz pomoć ovog kursa! Naš tim posvećenih predavača pomoćiće im da nauče osnove Python-a, programskog jezika koji se najčešće koristi za razvoj video igrica.

Godot/Python 411 kurs

za 12+ godina starosti

onlajn, učionica, 1-na-1

Maksimalno.: 12 (online: 8) učesnika

Preduslovi: MIX 312 kurs ili Logiscool ulazni test

Pristup MyLogiscool-u 24/7

Razvoj igre u Python-u!

Tokom ovog kursa, naši učenici će upoznati Godot, motor za igre otvorenog koda, i razvijaće 2D i 3D video igrice kao i igrice za mobilni koristeći Python programski jezik.

Da li vaša deca već imaju neko znanje o kodiranju (na primer, u Scoolcode MIX ili nekoj drugoj platformi)? Da li bi voleli da se oprobaju u programiranju zasnovanom na tekstu? Da li su zainteresovani za razvoj igre?

U tom slučaju je kurs Godot pravi izbor za njih! Pomoću ovog kursa, oni će upoznati osnove razvoja igrica i Python programskog jezika. Python je jedan od najpopularnijih programskih jezika današnjice a koristi se za razvoj igrica i aplikacija, istraživanje podataka i analize, u robotici i nauci o mašinama, pa čak i veštačkoj inteligenciji!

Osnovne karakteristike

Kurs će biti centriran oko sledećih tema:

Razvoj 2D i 3D igara

Upoznavanje programskog jezika Python

Razvoj kompjuterskih i mobilnih igara

Zahtevi

Završetak MIX 312 kursa, koji se može nadoknaditi Logiscool ulaznim testom za napredne kurseve programiranja.

Neophodan softver

  • Za kurs u Logiscool učionici: Studentima će biti potreban Google nalog ili fleš disk.
  • Za naše onlajn kurseve: Za učešće u onlajn kursu, svakom učeniku će biti potreban računar kod kuće sa solidnom internet vezom, plus ugrađeni ili spoljni mikrofon. Preporučujemo da imate i slušalice sa mikrofonom i veb kameru. Softver potreban za onlajn komunikaciju obezbeđujemo mi.
Godot/Python 411 kurs

za 12+ godina starosti

onlajn, učionica, 1-na-1

Maksimalno.: 12 (online: 8) učesnika

Preduslovi: MIX 312 kurs ili Logiscool ulazni test

Pristup MyLogiscool-u 24/7

Dostupno na sledećim lokacijama

Odaberite tip sortiranja:
Resetuj sve filtere
Više opcija filtera

Učitavanje...
Godot/Python 411 kurs
Odaberite tip sortiranja:
Međunarodni edukativo-zabavni društveni portal za decu
Uz MyLogiscool, naš edukativo-zabavni portal svetske klase, učenici mogu pronaći inspiraciju u projektima svojih vršnjaka. Imaju priliku da vežbaju ono što su naučili i unaprede svoje znanje dok se igraju sa našim mini misijama, high-score igrama, kvizovima i izazovima. Platforma ih podstiče da se bave korisnim i zabavnim aktivnostima između lekcija, a takođe ih informiše o međunarodnim i lokalnim vestima i predstojećim događajima u Logiscool-u. Pomozite svojoj deci da nauče jezik budućnosti! Zakažite besplatnu demo lekciju i dozvolite im da otkriju misterije digitalnog sveta.