Ιδρύθηκε

2014

Χώρες

35

Τοποθεσίες

170+

Μαθητές

170.000+

Προγράμματα

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας προσφέρει μαθήματα, προγράμματά διακοπών, εργαστήρια και ειδικές εκδηλώσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ψηφιακού γραμματισμού.

Σχόλια

Δώστε ώθηση στο μέλλον του παιδιού σας μαζί μας

Παγκόσμιας κλάσης, πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών

Όλοι μπορούν να μάθουν προγραμματισμό και ψηφιακό γραμματισμό. Η διδακτέα ύλη μας περιέχει πλήρως παιχνιδοποιημένα, αρθρωτά και έξυπνα μαθήματα για να κάνει τη μάθηση ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ. Όλες οι ενότητες έχουν αναπτυχθεί για να ταιριάζουν στις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες για να βρουν την τέλεια διαδρομή για όλους.

Με τη μέθοδό μας το να γίνεις ενεργός δημιουργός είναι διασκεδαστικό!

Δεσμευόμαστε στο να διδάξουμε στα παιδιά τη χαρά του ψηφιακού γραμματισμού. Η μεθοδολογία μας βασίζεται στην τεχνογνωσία μας και στην πλήρως τυποποιημένη διδασκαλία υψηλού επιπέδου. Παρέχουμε ένα περιβάλλον έμπνευσης είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως.

Οι καλύτερες πλατφόρμες για να μάθετε ψηφιακό γραμματισμό

Τα πιο αγαπημένα και μοναδικά μας οφέλη είναι οι παγκόσμιας επιπέδου, πιστοποιημένες εκπαιδευτικές πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε για τη διδασκαλία του ψηφιακού γραμματισμού. Είναι ελκυστικές και καινοτόμες έτσι ώστε να κάνουν τη μετάβαση από τα μπλοκ οπτικής κωδικοποίησης στην κωδικοποίηση με βάσει text εύκολη και διασκεδαστική!

Αναπτύσσουμε τις δεξιότητες του 21ου αιώνα

Τα παιδιά μεγαλώνουν με ψηφιακές συσκευές στα χέρια τους. Αλλά εξακολουθούν να είναι μόνο παθητικοί χρήστες αντί για ενεργοί δημιουργοί. Ο προγραμματισμός διδάσκει στα παιδιά να σκέφτονται και τα εξοπλίζει με αναλυτική σκέψη, επίλυση προβλημάτων, αυξάνει τη δημιουργικότητά τους, τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθησή τους.

Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν το πρώτο τους παιχνίδι στον υπολογιστή δωρεάν

Ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς η κωδικοποίηση και ο ψηφιακός γραμματισμός μπορούν να συμβάλουν στη μελλοντική επιτυχία των παιδιών σας; Δοκιμάστε το δωρεάν μαζί με το παιδί σας! Εγγραφείτε στο δωρεάν μάθημα επίδειξης online ή αυτοπροσώπως και ενώ εξοικειώνονται με έναν συναρπαστικό νέο κόσμο με τη βοήθεια του εκπαιδευτή μας, μπορούμε να μιλήσουμε για τη σημασία του ψηφιακού γραμματισμού. Μη χάσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία!

Τι νέο υπάρχει

Νέα

Η συνιδρύτρια της Logiscool, Anita Breuer, βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού Business Woman

13 Μαΐου 2022

Η συνιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος της Logiscool, Anita Breuer, συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του Business Woman. Το διεθνές περιοδικό στοχεύει να αναδείξει τις κορυφαίες franchise επιχειρήσεις από γυναίκες στην εκπαίδευση, τη φιλοξενία και την διοικητική μέριμνα, εμπνέοντας γυναίκες επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο. Στο περιοδικό, η Anita συζητά την προέλευση του Logiscool, καθώς και την τρέχουσα και μελλοντική αποστολή του οργανισμού, φέρνοντας τον ψηφιακό γραμματισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό εδώ: https://www.global-franchise.com/reports/business -γυναικείο-θέμα-6


Νέα

Το Logiscool βαθμολογήθηκε ως «άριστο» από έναν διεθνή οργανισμό πιστοποίησης της εκπαίδευσης

7 Φεβρουαρίου 2022

Τον Ιανουάριο του 2022, η διδακτέα ύλη και η εκπαιδευτική πλατφόρμα της Logiscool έλαβαν «Εξαιρετική» βαθμολογία από έναν από τους πιο διάσημους οργανισμούς πιστοποίησης της εκπαίδευσης, την Εκπαιδευτική Συμμαχία της Φινλανδίας (EAF). Είναι ένας οργανισμός που απασχολεί Φινλανδούς εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικούς ερευνητές που αξιολογεί τις διεθνείς εκπαιδευτικές επιχειρήσεις σύμφωνα με ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων.


Η νούμερο ένα εκπαιδευτική πλατφόρμα κωδικοποίησης στον κόσμο για εκμάθηση

Η μοναδική μας εκπαιδευτική πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί για εύκολη μετάβαση από την οπτική κωδικοποίηση σε γλώσσες προγραμματισμού που βασίζονται σε text.
εικονίδιο κωδικοποίησης blox

Κωδικοποίηση Blox

Ξεκινάμε την εκπαίδευση κωδικοποίησης με "building blocks". Η μοναδική μας μέθοδος οπτικής κωδικοποίησης προσαρμόζεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα γνώσεων.

εικονίδιο mix κωδικοποίησης

Mix κωδικοποίηση

Ως δεύτερο βήμα, οι μαθητές αρχίζουν να γράφουν κώδικες στη λειτουργία MIX, όπου μπορούν να βλέπουν παράλληλα τόσο το building blox όσο και τις γλώσσες που βασίζονται σε text.

εικονίδιο κωδικοποίησης text

Text Κωδικοποίηση

Μόλις νιώσουν σίγουροι να αφήσουν πίσω τους τα οπτικά μπλοκ, μεταβαίνουμε σε γλώσσες προγραμματισμού που βασίζονται σε text, όπως Python, Unity, Godot ή C#.

Αυτό για το οποίο είμαστε περήφανοι

Μαζί για τον ψηφιακό γραμματισμό

Είστε αφοσιωμένοι στη σημασία του ψηφιακού γραμματισμού για τα παιδιά; Θα θέλατε να συμβάλετε στη βελτίωση των δεξιοτήτων των αυριανών γενεών; Δείτε τις λύσεις μας για δασκάλους, σχολεία,

LOGOS

Θα θέλατε να ενημερώνεστε για τα νέα και τα προγράμματά μας;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο των γονέων και ενημερωθείτε για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.Ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης