"Έχω ήδη δημιουργήσει 43 παιχνίδια στον υπολογιστή»

Δοκιμάστε το δωρεάν

Κύκλος μαθημάτων

Ο ψηφιακός γραμματισμός είναι η γνώση του αύριο και τα παιδιά πρέπει να αρχίσουν να την ανακαλύπτουν από νωρίς. Η εκμάθηση κωδικοποίησης είναι διασκεδαστική με τη δική μας μοναδική μέθοδο διδασκαλίας και το πλήρως παιχνιδοποιημένο πρόγραμμα σπουδών. Γιατί το παιδί σας να χάσει αυτή την ευκαιρία;

Επιλέξτε την ηλικιακή ομάδα του παιδιού σας

Βρείτε το καλύτερο μάθημα για το παιδί σας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα μαθήματά μας, θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε για να βρείτε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα.

Entry courses for Μαθήματα Ψηφιακού Γραμματισμού και Κωδικοποίησης
Κοιτάξτε τον κόσμο του Logiscool

Γνωρίστε τους συντονιστές και τους εκπαιδευτές των σχολείων μας στις δωρεάν Ημέρες Ελεύθερης Προσέλευσης. Αφήστε τους να σας πουν τα πάντα για τη μοναδική μεθοδολογία διδασκαλίας μας. Επιλέξτε το τέλειο μάθημα για το παιδί σας.

κοριτσάκι με κόκκινο πουκάμισο που δείχνει προς τα πάνω μπροστά από το λευκό φόντο

Δώστε ώθηση στο μέλλον του παιδιού σας μαζί μας

τρία αγόρια με μπλε μπλουζάκια μπροστά από ένα φορητό υπολογιστή
Πλατφόρμα κοινότητας edutaining - MyLogiscool

Με τη συμμετοχή τους στο Logiscool, τα παιδιά λαμβάνουν δωρεάν και συνεχή πρόσβαση στη μοναδική πύλη κοινότητας edutaining. Εδώ, μπορούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους με διάφορους τρόπους ακόμη και μεταξύ των τάξεων σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Μπορούν να βρουν έμπνευση στα έργα των συνομηλίκων τους, να εξασκηθούν σε αυτά που έμαθαν και να αναπτυχθούν περαιτέρω παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τις προκλήσεις και τα κουίζ σχετικά με τα πραγματικά καυτά θέματα του ψηφιακού κόσμου.

λευκά εικονίδια μπροστά από μπλε φόντο
Το να γίνεσαι ενεργός δημιουργός είναι διασκεδαστικό!

Δεσμευόμαστε να διδάξουμε στα παιδιά τη χαρά του ψηφιακού γραμματισμού με πλήρως παιχνιδοποιημένα μαθήματα και γεμάτα διασκέδαση. Οι πλατφόρμες μας είναι ελκυστικές και καινοτόμες, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως.

• Διαδικτυακά τμήματα έως 8 μαθητές
• Μαθήματα στην τάξη έως 12 μαθητές
• Ιδιωτική εκπαίδευση με δική σας ταχύτητα
• Νέοι, ενθουσιώδεις εκπαιδευτές
• Μετά το σχολείο ή τα Σάββατα
• Παρέχεται όλος ο εξοπλισμός

Νούμερο ένα στον κόσμο πλατφόρμα εκμάθησης κωδικοποίησης

Η μοναδική μας εκπαιδευτική πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί για εύκολη μετάβαση από την οπτική κωδικοποίηση σε γλώσσες προγραμματισμού που βασίζονται σε text.
εικονίδιο κωδικοποίησης blox

Κωδικοποίηση Blox

Ξεκινάμε την εκπαίδευση κωδικοποίησης με "building blocks". Η μοναδική μας μέθοδος οπτικής κωδικοποίησης προσαρμόζεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα γνώσεων.

εικονίδιο mix κωδικοποίησης

Mix κωδικοποίηση

Ως δεύτερο βήμα, οι μαθητές αρχίζουν να γράφουν κώδικες στη λειτουργία MIX, όπου μπορούν να βλέπουν παράλληλα τόσο το building blox όσο και τις γλώσσες που βασίζονται σε text.

εικονίδιο κωδικοποίησης text

Text Κωδικοποίηση

Μόλις νιώσουν σίγουροι να αφήσουν πίσω τους τα οπτικά μπλοκ, μεταβαίνουμε σε γλώσσες προγραμματισμού που βασίζονται σε text, όπως Python, Unity, Godot ή C#.

Πληροφορίες COVID-19

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης, τα σχολεία logiscool θα στραφούν στη διαδικτυακή εκπαίδευση, όπως απαιτείται από τις 8 Μαρτίου 2021. Πραγματοποιούμε τα μαθήματά μας με τη μορφή ζωντανών μαθημάτων 90 λεπτών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάθε γονέας θα λάβει πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες από το δικό του σχολείο.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Ονοματεπώνυμο
*
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
*
Αριθμός τηλεφώνου
Σχολική τάξη του παιδιού σας
Το μήνυμά σας προς εμάς

Θα θέλατε να ενημερώνεστε για τα νέα και τα προγράμματά μας;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο των γονέων και ενημερωθείτε για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.Ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης