Μαθήματα Προγραμματισμού

Godot/Python

411

Θέλετε το παιδί σας να μάθει χρήσιμες δεξιότητες που να είναι ασφαλείς για το μέλλον; Τότε συνδυάστε τη διασκέδαση με την εκπαίδευση μέσω αυτού του μαθήματος! Η ομάδα των αφοσιωμένων εκπαιδευτών μας θα τα βοηθήσει να μάθουν τις βασικές αρχές της Python, μιας από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες προγραμματισμού, ενώ παράλληλα θα αναπτύσσουν ηλεκτρονικά παιχνίδια!

Godot/Python 411 Course

για 12 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Mix Advanced Programming ή Logiscool Τεστ εισόδου

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Ανάπτυξη παιχνιδιών σε Python!

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, οι μαθητές μας γνωρίζουν τον Godot, τη μηχανή παιχνιδιών ανοιχτού κώδικα, και αναπτύσσουν 2D και 3D παιχνίδια υπολογιστών και κινητών χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού Python.

Το παιδί σας έχει ήδη κάποιες γνώσεις κωδικοποίησης (για παράδειγμα, στο Scoolcode MIX ή σε κάποια άλλη πλατφόρμα); Θα ήθελαν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στον προγραμματισμό που βασίζεται σε text; Ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη παιχνιδιών;

Τότε το μάθημα Godot είναι η σωστή επιλογή γι' αυτούς! Με αυτό το μάθημα, θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές της ανάπτυξης παιχνιδιών και θα μάθουν τα βασικά της γλώσσας προγραμματισμού Python. Η Python είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού σήμερα, που χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη παιχνιδιών και εφαρμογών, στην εξόρυξη και ανάλυση δεδομένων, στη ρομποτική και τη μηχανική μάθηση, ακόμα και στην τεχνητή νοημοσύνη!

Κύρια σημεία

Το μάθημα θα επικεντρωθεί γύρω από τα ακόλουθα θέματα:

Ανάπτυξη παιχνιδιών 2D και 3D

Γνωριμία με τη γλώσσα προγραμματισμού Python

Ανάπτυξη παιχνιδιών για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα

Απαιτήσεις

Ολοκλήρωση της ενότητας Mix Advanced στο Scoolcode, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί με ένα Logiscool Τεστ Εισόδου για προηγμένα μαθήματα προγραμματισμού.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για το μάθημά μας στην τοποθεσία του Logiscool: Οι μαθητές θα χρειαστούν έναν λογαριασμό Google ή ένα flash drive.
  • Για το διαδικτυακό μας μάθημα: Για να συμμετάσχει στο διαδικτυακό μάθημα, κάθε μαθητής θα χρειαστεί ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Το λογισμικό που απαιτείται για τις διαδικτυακές επικοινωνίες παρέχεται από εμάς.
Godot/Python 411 Course

για 12 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Mix Advanced Programming ή Logiscool Τεστ εισόδου

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.