Οι ιδέες ζωντανεύουν

Εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο

Εργαστήρια

Το παιδί σας λατρεύει να ζωγραφίζει ή να παίζει Minecraft; Ενδιαφέρεται για τις εφαρμογές των κινητών ή για τον κόσμο του 3d design; Αν ναι, τότε η θέση τους είναι στα εργαστήρια logiscool μας.
Τα δημιουργικά εργαστήρια Logiscool διαρκούν 5-10 συνεδρίες, ανάλογα με το θέμα. Είναι εμπνευσμένα από πρόσφατα, δημοφιλή θέματα στον ψηφιακό κόσμο και επιτρέπουν στα παιδιά να ακολουθούν τα ενδιαφέροντά τους ή να πειραματίζονται με νέα ενώ μαθαίνουν. Τα εργαστήρια διδάσκονται τόσο στην τάξη όσο και διαδικτυακά.

Ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα μας και τη μεθοδολογία μας;

Κοιτάξτε τον κόσμο του Logiscool

Γνωρίστε τους συντονιστές και τους εκπαιδευτές των σχολείων μας στις δωρεάν Ημέρες Ελεύθερης Προσέλευσης. Αφήστε τους να σας πουν τα πάντα για τη μοναδική μεθοδολογία διδασκαλίας μας. Επιλέξτε το τέλειο μάθημα για το παιδί σας.

κοριτσάκι με κόκκινο πουκάμισο που δείχνει προς τα πάνω μπροστά από το λευκό φόντο

Πληροφορίες COVID-19

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης, τα σχολεία logiscool θα στραφούν στη διαδικτυακή εκπαίδευση, όπως απαιτείται από τις 8 Μαρτίου 2021. Πραγματοποιούμε τα μαθήματά μας με τη μορφή ζωντανών μαθημάτων 90 λεπτών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάθε γονέας θα λάβει πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες από το δικό του σχολείο.

Θα θέλατε να ενημερώνεστε για τα νέα και τα προγράμματά μας;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο των γονέων και ενημερωθείτε για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.Ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης