Μαθήματα ψηφιακού δημιουργού

UNITY

421

Το παιδί σας ασχολείται με τα βιντεοπαιχνίδια; Τότε γιατί να μην τους αφήσουμε να μάθουν πώς φτιάχνονται! Μέχρι το τέλος αυτού του μαθήματος, τα παιδιά όχι μόνο θα γνωρίζουν πώς δημιουργούνται δημοφιλή παιχνίδια, όπως το Angry Birds, αλλά θα μάθουν επίσης τις βασικές αρχές της γλώσσας προγραμματισμού C# και θα μάθουν για την εικονική πραγματικότητα.

UNITY 421 Course

για 13 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Mix Advanced Programming ή Logiscool Τεστ εισόδου

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της επαγγελματικής ανάπτυξης παιχνιδιών!

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, οι μαθητές γνωρίζουν το περιβάλλον ανάπτυξης στο οποίο έχουν δημιουργηθεί γνωστά παιχνίδια, όπως το Temple Run, το Angry Birds 2 και το Pokemon GO. Δημιουργώντας απλά 2D και 3D παιχνίδια, οι μαθητές μπορούν να κρυφοκοιτάξουν στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό στη γλώσσα προγραμματισμού C#. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα εξοικειωθούν επίσης με τα βασικά στοιχεία της εικονικής πραγματικότητας (VR).

Αν το παιδί σας ενδιαφέρεται για τον 2D και 3D προγραμματισμό και θα ήθελε να δημιουργήσει παιχνίδια VR, αυτό το μάθημα είναι γι' αυτό! Το μάθημα θα εισαγάγει τα παιδιά στο Unity και στη γλώσσα προγραμματισμού C#, την πλατφόρμα και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν καθημερινά οι επαγγελματίες προγραμματιστές παιχνιδιών.

Συνιστούμε αυτό το μάθημα σε μαθητές που έχουν προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού ή περιβάλλον ανάπτυξης και θα ήθελαν να δοκιμάσουν την ανάπτυξη παιχνιδιών στο Unity.

Κύρια σημεία

Το μάθημα θα επικεντρωθεί γύρω από τα ακόλουθα θέματα:

Δημιουργία απλών 2D και 3D παιχνιδιών στο Unity

Αντικειμενοστραφής προγραμματισμός στη γλώσσα προγραμματισμού C#

Τα βασικά στοιχεία της εικονικής πραγματικότητας (VR)

Χρησιμοποιούμαι ένα δημοφιλές περιβάλλον ανάπτυξης παιχνιδιών που χρησιμοποιείται επίσης από επαγγελματίες του κλάδου

Απαιτήσεις

Ολοκλήρωση του Logiscool Τεστ Εισόδου για προχωρημένα μαθήματα προγραμματισμού. Ή έχοντας ολοκληρώσει τη μονάδα MIX Advanced στο Scoolcode.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για το μάθημά μας στην τοποθεσία του Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το μάθημα.
  • Για το διαδικτυακό μας μάθημα: Κάθε μαθητής θα χρειαστεί έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Το λογισμικό που απαιτείται για τις διαδικτυακές επικοινωνίες παρέχεται από εμάς.
UNITY 421 Course

για 13 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: Μάθημα Mix Advanced Programming ή Logiscool Τεστ εισόδου

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.