Σύγχρονη, παιδοκεντρική εκπαίδευση στη Logiscool

Logiscool
28 Φεβ 2021

Εάν αναρωτιέστε ποιες δεξιότητες πρέπει να διδάξετε στα παιδιά σας για να διασφαλίσετε ότι είναι εξοπλισμένα για το μέλλον, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας σας τον ψηφιακό γραμματισμό και την κωδικοποίηση υπολογιστή. Αυτές είναι δύο πολύτιμες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για το ψηφιακό μας μέλλον. Και οι δύο απαιτούν τεχνικές δεξιότητες, αλλά χρησιμοποιούν και πολλές από τις γνωστικές μας δεξιότητες.

Ωστόσο, ο τρόπος που διδάσκουμε τον ψηφιακό γραμματισμό και την κωδικοποίηση είναι σημαντικός. Η Logiscool δίνει προσοχή σε όλες τις κρίσιμες λεπτομέρειες της μαθησιακής διαδικασίας που οικοδομούν πολύτιμες δια βίου δεξιότητες που επιτρέπουν στα παιδιά να ευδοκιμήσουν στο μέλλον. Η προσέγγισή μας είναι από τη φύση της διασκεδαστική και πιστεύουμε ότι αυτό είναι θεμελιώδες για να ενθουσιαστούν τα παιδιά με τη μάθηση.

girl in pink t-shirt and pink glasses with tablet next to a teen boy in gray t-shirt

Οι μεθόδοι μας με επίκεντρο τα παιδιά:

Εκπαίδευση βασισμένη στη διασκέδαση

Έχουμε μια αποτελεσματική προσέγγιση που βασίζεται στη διασκέδαση, την οποία ακολουθούμε με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να μαθαίνουν με ευχάριστο και συναρπαστικό τρόπο μέσω διαδραστικών και πρακτικών μαθημάτων.


Προσέγγιση βάσει έργου

Στόχος μας είναι οι μαθητές να πάνε σπίτι νιώθοντας μια αίσθηση χαράς, έχοντας δημιουργήσει κάτι υπέροχο από κάθε μάθημα. Αυτό τους δίνει κάτι για το οποίο μπορούν να είναι περήφανοι και να μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε συνοπτικά, συναρπαστικά έργα που δίνουν σταθερά κίνητρα και προκλήσεις προσαρμοσμένες στην ηλικία του κάθε μαθητή.


Συνεργασία και επικοινωνία

Στις μικρές μας τάξεις, καθώς και κατά τη διάρκεια της ανεξάρτητης εργασίας, τα παιδιά διατηρούν σχέσεις και λύνουν προβλήματα με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους και άλλων μαθητών, κάτι που ενισχύει τις δεξιότητες συνεργασίας και επικοινωνίας τους. Αυτές είναι βασικές δεξιότητες για το μέλλον.


Ασυναγώνιστο πρόγραμμα σπουδών και εξοπλισμός

Έχουμε αναπτύξει τη δική μας, παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτική πλατφόρμα, προκειμένου να επιτρέψουμε στα παιδιά να μάθουν την κωδικοποίηση εύκολα και διασκεδαστικά. Οι μαθητές κατασκευάζουν τα έργα τους με ψηφιακά μπλοκ και αργότερα μπορούν να μεταβούν απρόσκοπτα σε γραπτό κώδικα μέσω του μοναδικού μας συστήματος.

Η κωδικοποίηση υπολογιστή δημιουργεί μια μετατόπιση στον μαθητή από παθητικό χρήστη ψηφιακών συσκευών σε ενεργό δημιουργό για αυτές. Τα 800 μαθήματα δημιουργικού, επαγγελματικού και συνεχώς αναπτυσσόμενου προγράμματος σπουδών κωδικοποίησης διασφαλίζουν ότι η φυσική περιέργεια των παιδιών θα μετατραπεί σε μια χρήσιμη και αποτελεσματική διαδικασία μάθησης.


Καλά προετοιμασμένοι, νέοι εκπαιδευτές

Διαθέτουμε μια δυναμική ομάδα ικανών και νέων εκπαιδευτών από διαφορετικά επαγγελματικά υπόβαθρα, όπως προγραμματιστές, μαθηματικούς και φυσικούς. Το κοινό στοιχείο όλων των εκπαιδευτών μας είναι ότι όλοι τους είναι κοντά στον ψηφιακό κόσμο και έχουν πάθος για την ανταλλαγή γνώσεων με την νέα γενιά. Μέσω της προσεκτικής επιλογής, της εκπαίδευσης και της συνεχούς ανάπτυξης, εγγυόμαστε ότι οι εκπαιδευτές μας γνωρίζουν ακριβώς πώς να διδάξουν και να παρακινήσουν τα παιδιά για επιτυχία.


Εμπνευσμένο, υποστηρικτικό περιβάλλον

Πιστεύουμε ότι η άμεση σχέση εκπαιδευτή-μαθητή, η κοινωνική εμπειρία και οι πολλές πρακτικές εργασίες θα συμβάλουν στη γρήγορη ανάπτυξη των παιδιών. Τα σχολεία μας έχουν μια σύγχρονη, γραφική ατμόσφαιρα όπου και οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να μοιραστούν τη χαρά της επιτυχίας του παιδιού τους. Τα LIVE διαδικτυακά μας μαθήματα πραγματοποιούνται επίσης σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και εμπνευσμένο περιβάλλον για τα παιδιά.

Δίνουμε χώρο για δημιουργικότητα στην ψηφιακή σκηνή μέσω του ιστότοπου οικοδόμησης της κοινότητας: «MyLogiscool». Μέσω αυτού του καναλιού, οι μαθητές του Logiscool μπορούν να συμμετέχουν σε διασκεδαστικές προκλήσεις, να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους με διασκεδαστικά κουίζ και να δοκιμάσουν ο ένας τα έργα του άλλου.


Διδάσκουμε πολύ περισσότερα από την κωδικοποίηση

Είναι σημαντικό ο ψηφιακός κόσμος να αναπτύσσεται συνεχώς και να παραμένει ανοιχτός στο «νέο». Η εκμάθηση κωδικοποίησης συνοδεύεται από πολλές πολύτιμες δεξιότητες που είναι σημαντικές για τα παιδιά για ένα επιτυχημένο μέλλον. Στο Logiscool, οι μαθητές μπορούν να μάθουν πολλά περισσότερα από την απλή κωδικοποίηση. Μπορούν να δοκιμάσουν άλλους τομείς όπως η ρομποτική, η επεξεργασία βίντεο, τα ψηφιακά γραφικά και το game design. Διαφορετικά μαθήματα και προγράμματά διακοπών μπορούν να παρακολουθούνται διαδοχικά ή ταυτόχρονα για να αλληλοσυμπληρώνονται και με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία μάθησης μπορεί να προσαρμοστεί στα τρέχοντα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Εγγράψτε τα παιδιά σας στα μαθήματά μας εδώ: https://www.logiscool.com/cy/courses