Το Logiscool βαθμολογήθηκε ως «άριστο» από έναν διεθνή οργανισμό πιστοποίησης της εκπαίδευσης

7 Φεβ 2022

Τον Ιανουάριο του 2022, η διδακτέα ύλη και η εκπαιδευτική πλατφόρμα της Logiscool έλαβαν «Εξαιρετική» βαθμολογία από έναν από τους πιο διάσημους οργανισμούς πιστοποίησης της εκπαίδευσης, την Εκπαιδευτική Συμμαχία της Φινλανδίας (EAF). Είναι ένας οργανισμός που απασχολεί Φινλανδούς εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικούς ερευνητές που αξιολογεί τις διεθνείς εκπαιδευτικές επιχειρήσεις σύμφωνα με ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων.

Η συνιδρύτρια της Logiscool, Anita Breuer, βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού Business Woman

Η συνιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος της Logiscool, Anita Breuer, συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του Business Woman. Το διεθνές περιοδικό στοχεύει να αναδείξει τις κορυφαίες franchise επιχειρήσεις από γυναίκες στην εκπαίδευση, τη φιλοξενία και την διοικητική μέριμνα, εμπνέοντας γυναίκες επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο. Στο περιοδικό, η Anita συζητά την προέλευση του Logiscool, καθώς και την τρέχουσα και μελλοντική αποστολή του οργανισμού, φέρνοντας τον ψηφιακό γραμματισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό εδώ: https://www.global-franchise.com/reports/business -γυναικείο-θέμα-6

Τα παιδιά της Νέας Ζηλανδίας θα μελετήσουν σύντομα μαζί μας

Η Logiscool έφτασε και πάλι σε μια νέα ήπειρο! Τα νέα μας σχολεία ανοίγουν στο Χάμιλτον και στο Πόνσονμπι της Νέας Ζηλανδίας. Ο συνεργάτης μας, Zeph Morgan, ο οποίος είναι επίσης διαχειριστής αλυσίδας γλωσσικών σχολείων, μπαίνει στην περιπέτεια του προγραμματισμού με μεγάλο ενθουσιασμό, προς τέρψη των παιδιών της περιοχής.