Εργαστήρια Ψηφιακών Δημιουργών

Εργαστήριο 3D σχεδιασμού

Αυτό το εργαστήριο θα διδάξει στους μαθητές τον σχεδιασμό και τη χρήση εικονικών τρισδιάστατων σχημάτων, το παρελθόν και το μέλλον της τρισδιάστατης εκτύπωσης και τις δυνατότητές της στη βιομηχανία και την εξερεύνηση του διαστήματος. Θα μάθουν για τους διάφορους τομείς εφαρμογής της και θα σχεδιάσουν επίσης τα δικά τους σχήματα!

Εργαστήριο 3D σχεδιασμού

για 12 - 15 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Ιδέες σε πολλές διαστάσεις!

Το εργαστήρι τρισδιάστατης σχεδίασης ανοίγει μια πύλη μεταξύ του ψηφιακού και του φυσικού κόσμου. Τα παιδιά θα μάθουν για τους διάφορους τομείς εφαρμογής του, όπως ο σχεδιασμός επίπλων, η εσωτερική διακόσμηση και η αρχιτεκτονική. Το εργαστήριο επικεντρώνεται στον σχεδιασμό με λογισμικό, αλλά το παιδί σας μπορεί αργότερα να στείλει τα ολοκληρωμένα τρισδιάστατα αντικείμενά του σε τρισδιάστατο εκτυπωτή ή κοπτικό λέιζερ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να κρατήσουν κυριολεκτικά τους καρπούς της δουλειάς τους στα χέρια τους!

Κύρια σημεία

Το εργαστήριο θα επικεντρωθεί γύρω από τα ακόλουθα θέματα:

Δημιουργία τρισδιάστατων σχεδίων και κατανόηση διαφόρων μεθόδων τρισδιάστατης εκτύπωσης

Μαθαίνοντας για την ιστορία και το μέλλον της τρισδιάστατης εκτύπωσης

Μετατροπή τρισδιάστατων σκίτσων σε πραγματικά δομικά στοιχεία (LEGO)

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το εργαστήριο.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για το εργαστήριό στην τοποθεσία μας: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το εργαστήριο.
  • Για το διαδικτυακό μας εργαστήριο: Για να συμμετάσχει στο διαδικτυακό εργαστήριο, κάθε μαθητής θα χρειαστεί ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης ένα ακουστικό και μια κάμερα web. Θα παρέχουμε το απαραίτητο λογισμικό για την ηλεκτρονική επικοινωνία. Οι συντονιστές του σχολείου μας θα παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες για την εγκατάσταση του απαραίτητου δωρεάν λογισμικού πριν από το εργαστήριο.
Εργαστήριο 3D σχεδιασμού

για 12 - 15 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.