Πρόγραμμά διακοπών ρομποτικής

Cozmo

Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος διακοπών, τα παιδιά θα μάθουν πώς να γράφουν κώδικα με τη βοήθεια του Cozmo, ενός έξυπνου, πραγματικού ρομπότ! Με τα αστεία ηχητικά εφέ και τα εκπληκτικά παιχνίδια του, σύντομα θα γίνει ο καλύτερος φίλος του παιδιού σας. Το λογισμικό ανίχνευσης προσώπου του μπορεί ακόμη και να αναγνωρίσει τους ανθρώπους φίλους του, προσκαλώντας τους να παίξουν!

Cozmo

για 7 - 10 ετών

Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: μόνο μαθητές από Β' δημοτικού

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Παίξτε και κωδικοποιήστε!

Προγραμματίζοντας εντολές, τα παιδιά θα μάθουν στον Cozmo πώς να παίζει μπόουλινγκ, ποδόσφαιρο και σούμο. Μπορούν ακόμη και να βάλουν τον Cozmo να εξασκηθεί στο πένταθλο των Ολυμπιακών Αγώνων! Τα παιδιά μπορούν επίσης να ελέγχουν το ρομπότ μέσω τηλεφώνου ή tablet, αλλά χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, μπορούν ακόμη και να το αφήσουν ελεύθερο, καθώς ο Cozmo βρίσκει τον δρόμο του σε κάθε κατάσταση.

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Μάθετε τα βασικά του προγραμματισμού και της αλγοριθμικής σκέψης

Κατανοήστε τα βασικά στοιχεία της ρομποτικής

Εξασκήστε τη δημιουργικότητά τους και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων δημιουργώντας παιχνίδια για τον φίλο ρομπότ τους

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Απαραίτητο λογισμικό

Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τα προγράμματα διακοπών.

Το πρόγραμμά διακοπών είναι μόνο διαθέσιμο στους χώρους μας

Cozmo

για 7 - 10 ετών

Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: μόνο μαθητές από Β' δημοτικού

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.