Μαθήματα Προγραμματισμού

Digital Intro

101

Η εκμάθηση ψηφιακών δεξιοτήτων είναι παρόμοια με την εκμάθηση μιας γλώσσας, όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο! Αυτό το μάθημα διδάσκει βασικές ψηφιακές δεξιότητες και αλγοριθμική σκέψη στους νέους, θέτοντας τις βάσεις για ένα επιτυχημένο μέλλον σε έναν ψηφιοποιημένο κόσμο.

Digital Intro 101
1 τετράμηνο
Μόνο στο 2ο τετράμηνο της 1ης τάξης

x 90 ελάχ. / εβδομάδα

Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Αφήστε τα παιδιά σας να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να γίνουν συνειδητοί χρήστες του ψηφιακού κόσμου!

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες της μικρότερης ηλικιακής ομάδας, αυτό το μάθημα διδάσκει στους μαθητές πώς λειτουργούν οι υπολογιστές και πώς να χρησιμοποιούν ένα ποντίκι σαν επαγγελματίας. Θα εξοικειωθούν επίσης με τους κανόνες της πληκτρολόγησης με 10 δάχτυλα, θα μάθουν για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και θα παίξουν με δημιουργικές εργασίες καθώς και λογικά παιχνίδια, θέτοντας τα θεμέλια της αλγοριθμικής σκέψης.

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να βοηθήσει τα παιδιά να γίνουν χρήστες με αυτοπεποίθηση και συνειδητότητα του ψηφιακού κόσμου. Το μάθημα υποστηρίζει επίσης τη σχολική επίδοση των μαθητών του δημοτικού σχολείου, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, στην ικανότητα αίσθησης και παρακολούθησης οδηγιών, καθώς και στο συντονισμό ματιού-χεριού. Μέσα από συναρπαστικές και δημιουργικές εργασίες καθώς και λογικά παιχνίδια, μπορούν επίσης να πάρουν μια γεύση από τα βασικά του προγραμματισμού και να μάθουν πώς σκέφτονται οι μηχανές.

Κύρια σημεία

Το μάθημα θα επικεντρωθεί γύρω από τα ακόλουθα θέματα:

Η ασφαλής χρήση ψηφιακών συσκευών και εφαρμογών

Συνειδητή, σίγουρη και ασφαλή χρήση υπολογιστή

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ανάπτυξη πρώιμων κινητικών δεξιοτήτων, συντονισμού ματιού-χεριού, λογικής και δημιουργικότητας

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται καμία προ-εκπαίδευση. Ωστόσο, συνιστούμε αυτό το μάθημα για παιδιά που βρίσκονται τουλάχιστον στο δεύτερο τετράμηνο της 1ης τάξης στο δημοτικό σχολείο.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για το μάθημά μας στην τοποθεσία του Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το μάθημα.
  • Για το διαδικτυακό μας μάθημα: Κάθε μαθητής θα χρειαστεί έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Το λογισμικό που απαιτείται για τις διαδικτυακές επικοινωνίες παρέχεται από εμάς.
Digital Intro 101
1 τετράμηνο
Μόνο στο 2ο τετράμηνο της 1ης τάξης

x 90 ελάχ. / εβδομάδα

Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.