Εργαστήρια Προγραμματισμού

Εργαστήριο ImagiCharm

Ενδιαφέρεται το παιδί σας για τον προγραμματισμό, τη μόδα ή τα κινούμενα σχέδια; Τότε το ImagiCharm μπορεί να είναι το επόμενο αγαπημένο τους παιχνίδι!

Εργαστήριο ImagiCharm

για 9 - 12 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Ενδυναμώστε και εμπνεύστε τα παιδιά σας!

Το ImagiCharm είναι ένα έξυπνο αξεσουάρ που μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να δείχνει διαφορετικό κάθε μέρα, μέσω πολύχρωμων φώτων LED. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν κωδικοποίηση σχεδιάζοντας και ενεργοποιώντας και τα 64 φώτα του ImagiCharm τους. Αυτό το ωραίο αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί σε σακίδια, τσάντες ή ως μπρελόκ.

Κύρια σημεία

Το εργαστήριο θα επικεντρωθεί γύρω από τα ακόλουθα θέματα:

Τα βασικά στοιχεία του προγραμματισμού και της αλγοριθμικής σκέψης

Μια εισαγωγή στον προγραμματισμό Python, μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού, τόσο στο πλαίσιο της εφαρμογής ImagiLabs όσο και εκτός αυτής

Τα βασικά της τέχνης και του σχεδιασμού pixel

Εισαγωγή στον ολοένα και πιο δημοφιλή τομέα των φορητών τεχνολογιών

Εισαγωγή στα έξυπνα ενδύματα μόδας LED

Κατανόηση των χρωματικών μοντέλων στην τεχνολογία

Τι θα μάθει το παιδί σας:

Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου, οι μαθητές θα εισαχθούν στις βασικές αρχές της κωδικοποίησης και της γλώσσας προγραμματισμού Python με διασκεδαστικό, οπτικό τρόπο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ImagiLabs. Μέσω αυτής της εφαρμογής, τα παιδιά θα μάθουν πώς να προγραμματίζουν ένα ImagiCharm, πώς να οπτικοποιούν διαφορετικά σχήματα και κινούμενα σχέδια για μια οθόνη 8x8 pixel ενώ μαθαίνουν για θεμελιώδεις έννοιες όπως μεταβλητές, δομές ελέγχου, χειρισμό text, λειτουργίες και πολλά άλλα.

Η αγορά του ImagiCharm για τη συμμετοχή στο μάθημα δεν είναι απαραίτητη. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν αυτοπροσώπως κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Με τη συμμετοχή σας στο εργαστήριο, θα έχετε δικαίωμα 25% έκπτωσης στην αγορά του ImagiCharm στο διαδικτυακό κατάστημα imagiLabs.

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το εργαστήριο.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για το εργαστήριό στην τοποθεσία μας: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το εργαστήριο.
  • Για το διαδικτυακό μας εργαστήριο: Για να συμμετάσχει στο διαδικτυακό εργαστήριο, κάθε μαθητής θα χρειαστεί ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης ένα ακουστικό και μια κάμερα web. Θα παρέχουμε το απαραίτητο λογισμικό για την ηλεκτρονική επικοινωνία. Οι συντονιστές του σχολείου μας θα παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες για την εγκατάσταση του απαραίτητου δωρεάν λογισμικού πριν από το εργαστήριο.

Η κατοχή ενός ImagiCharm δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο, με τη συμμετοχή σας στο εργαστήριο, θα δικαιούστε έκπτωση 25% για την αγορά του ImagiCharm στη διεύθυνση ηλεκτρονικό κατάστημα imagiLabs .

Εργαστήριο ImagiCharm

για 9 - 12 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη, Ατομικά

Μέγ.: 12 (online: 8) συμμετέχοντες

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.