Προγράμματα Διακοπών Προγραμματισμού

Εντατικό πρόγραμμά διακοπών προγραμματισμού για αρχάριους

Σε αυτό το εντατικό πρόγραμμά διακοπών μιας εβδομάδας, τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα βασικά του προγραμματισμού. Θα ανακαλύψουν τι είναι μια μεταβλητή και πώς λειτουργούν οι αλγόριθμοι ενώ αναπτύσσουν τα δικά τους, δροσερά παιχνίδια!

Εντατικό πρόγραμμά διακοπών προγραμματισμού για αρχάριους

για 15 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Ανοίξτε έναν νέο και συναρπαστικό κόσμο!

Το Scoolcode είναι η αποκλειστική εκπαιδευτική μας πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τα παιδιά να μαθαίνουν κωδικοποίηση εύκολα και παιχνιδιάρικα. Περιλαμβάνει πολλούς κινούμενους χαρακτήρες και δυναμικά υπόβαθρα για να διαλέξετε, δίνοντας τη θέση του στη δημιουργικότητα! Ο προγραμματισμός είναι ένα καθολικό κλειδί για το μέλλον και ένας τόνος διασκέδασης! Μαθαίνοντας τα βασικά, τα παιδιά μπορούν να χτίσουν πάνω σε γνώσεις που θα τα ωφελήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σε ένα ψηφιακό μέλλον!

Κύρια σημεία

Τα παιδιά θα μάθουν τα βασικά του προγραμματισμού σταδιακά. Η αυτο-αναπτυγμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα μας συνδυάζει πολύχρωμα ψηφιακά μπλοκ, παιχνίδια και εντολές προγραμματισμού μαζί με γραπτό κώδικα, ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσης του παιδιού σας

Τα παιδιά θα αναπτύξουν ωραία παιχνίδια με βάση τις δικές τους ιδέες, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την ατομική σκέψη.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος διακοπών, τα παιδιά θα εργαστούν σε όλο και πιο περίπλοκα έργα που βασίζονται το ένα στο άλλο. Μόλις ολοκληρώσουν το πρόγραμμα, θα μπορούν να συνεχίσουν τον προγραμματισμό τον Σεπτέμβριο στο Logiscool ως φοιτητής δεύτερου τετραμήνου.

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Συνιστούμε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα εάν το παιδί σας δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ κανένα μάθημα κωδικοποίησης Scoolcode.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματα διακοπών στο Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τα προγράμματα διακοπών.
  • Για διαδικτυακά προγράμματα διακοπών : Τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Όλο το απαραίτητο λογισμικό παρέχεται από εμάς.Οι υπεύθυνοι του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας πριν την έναρξη του προγράμματος.
Εντατικό πρόγραμμά διακοπών προγραμματισμού για αρχάριους

για 15 - 18 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.