Πρόγραμμά διακοπών Ψηφιακός δημιουργός

Junior Designer

Σε αυτό το πρόγραμμά διακοπών, τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν πραγματικά έργα: μπορούν να βιώσουν πώς είναι η καθημερινή ζωή ενός σχεδιαστή μέσα από πραγματικές αποστολές. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, θα μάθουν τα βασικά της τυπογραφίας και θα μάθουν πώς να κάνουν μια ωραία παρουσίαση.

Junior Designer

για 10 - 15+ ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Αφήστε τα παιδιά σας να σχεδιάσουν τη δική τους μάρκα!

Ενδιαφέρονται τα παιδιά σας για το τι κάνει έναν καλό γραφιστικό σχεδιασμό; Θα ήθελαν να φτιάξουν μια καταπληκτική ιστοσελίδα για τον εαυτό τους; Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αυτού, τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν όλα αυτά τα πράγματα και επίσης να αρχίσουν να χτίζουν τη δική τους μάρκα: θα τα βοηθήσουμε να σχεδιάσουν το δικό τους λογότυπο, και επιπλέον, θα μπορούν να δείξουν τα εβδομαδιαία μπλουζάκια τους, τα διαφημιστικά γραφικά και άλλα έργα τους στον κόσμο στον σούπερ cool ιστότοπό τους!

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Μάθετε τα βασικά της επεξεργασίας εικόνων και της δημιουργίας περιεχομένου

Μάθετε για το σχεδιασμό διανυσμάτων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα

Μάθετε για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τα βασικά στοιχεία του οπτικού σχεδιασμού

Μάθετε για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Κατανοήστε τα βασικά στοιχεία της τυπογραφίας, των meme και των παρακινητικών εικόνων

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματα διακοπών στο Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τα προγράμματα διακοπών.
  • Για διαδικτυακά προγράμματα διακοπών : Για να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά προγράμματα διακοπών, τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Όλο το απαραίτητο λογισμικό παρέχεται από εμάς. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του λογισμικού, οι υπεύθυνοι του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας πριν την έναρξη του προγράμματος.
Junior Designer

για 10 - 15+ ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.