Προγράμματα Διακοπών Προγραμματισμού

Kodu 3D Game Design

Η Microsoft δημιούργησε ένα οπτικό περιβάλλον προγραμματισμού ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, όπου μπορούν να σχεδιάζουν τα δικά τους παιχνίδια. Με το KODU, μπορούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να δημιουργήσουν το δικό τους κόσμο: μπορούν να χτίσουν τοπία σε 3D και στη συνέχεια να τα γεμίσουν με τους δικούς τους ήρωες!

Kodu 3D Game Design

για 7 - 11 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στον φανταστικό κόσμο του KODU!

Αφήστε τα παιδιά σας να ενταχθούν στο πρόγραμμα διακοπών μας, όπου μπορούν να κυνηγήσουν ηλεκτρονικές χελώνες, να πολεμήσουν δίπλα στον Rambo ή να χτίσουν πολύπλοκους και απαιτητικούς λαβύρινθους! Μετά το πρόγραμμά διακοπών μας, τα παιδιά θα μπορούν να συνεχίσουν την ανάπτυξη παιχνιδιών στο σπίτι, χρησιμοποιώντας kodu στον υπολογιστή του σπιτιού τους. Το KODU είναι ένας χώρος όπου μπορούν να φανταστούν μια ιστορία, να δημιουργήσουν τους χαρακτήρες και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Δημιουργήστε τους δικούς τους κόσμους και σχεδιάστε συναρπαστικά παιχνίδια

Μάθετε τα βασικά στοιχεία του προγραμματισμού και της αλγοριθμικής σκέψης με διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο

Εξασκήστε τις δεξιότητες λογικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Απαραίτητο λογισμικό

  • Για τα προγράμματα διακοπών στο Logiscool: Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τα προγράμματα διακοπών.
  • Για διαδικτυακά προγράμματα διακοπών : Για να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά προγράμματα διακοπών, τα παιδιά θα χρειαστούν ένα φορητό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή στο σπίτι με σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και ένα ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο. Συνιστούμε επίσης να έχετε ακουστικά και web κάμερα. Όλο το απαραίτητο λογισμικό παρέχεται από εμάς. Με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του λογισμικού, οι υπεύθυνοι του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας πριν την έναρξη του προγράμματος.
Kodu 3D Game Design

για 7 - 11 ετών

Διαδικτυακά, Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.