Πρόγραμμά διακοπών ρομποτικής

LEGO MindStorms EV3

Με τα έξυπνα ρομπότ από το Lego Mindstorms EV3, τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν μηχανές για να βρουν απαντήσεις σε πραγματικές προκλήσεις ρομποτικής και πραγματικής μηχανικής. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τη λειτουργία διαφόρων αισθητήρων και κινητήρων. Μπορούν να μάθουν πώς να προγραμματίζουν ένα ρομπότ να αντιλαμβάνεται τα αντικείμενα γύρω του με τους αισθητήρες υπερήχων ή να το κάνουν να ακολουθεί τις γραμμές σε ένα γήπεδο χωρίς λάθη.

LEGO MindStorms EV3

για 10 - 14 ετών

Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή

Καλώς ήρθατε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ρομπότ!

Τα παιδιά μπορούν να εξασκήσουν τα βασικά του προγραμματισμού και της αλγοριθμικής σκέψης με διασκεδαστικό και ελκυστικό τρόπο, διδάσκοντας στο ρομπότ τους πώς να χρησιμοποιεί τους αισθητήρες χρώματος ή να βιώσει την πραγματική δύναμη των Jedi ελέγχοντας τα ρομπότ EV3 χωρίς να τα αγγίξει καθόλου!

Το πρόγραμμα διακοπών θα ολοκληρωθεί με έναν φανταστικό διαγωνισμό ρομποτικής, όπου τα παιδιά σας μπορούν να επιδείξουν τις δεξιότητές τους προγραμματίζοντας το ρομπότ τους να είναι ο νικητής στα πιο δύσκολα πεδία με εμπόδια!

Κύρια σημεία

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων διακοπών, τα παιδιά θα είναι σε θέση:

Μάθετε τα βασικά του προγραμματισμού και της αλγοριθμικής σκέψης

Κατανοήστε τα βασικά στοιχεία της ρομποτικής

Εξασκήστε τη δημιουργικότητά τους και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων δημιουργώντας παιχνίδια για τον φίλο ρομπότ τους

Απαιτήσεις

Τα παιδιά δεν χρειάζονται προηγούμενη εκπαίδευση ή γνώση για να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα διακοπών.

Συνιστούμε αυτό το πρόγραμμα διακοπών σε παιδιά που δεν έχουν παρακολουθήσει ακόμη κανένα από τα μαθήματα ή τα EV3 προγράμματα διακοπών μας.

Απαραίτητο λογισμικό

Παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τα προγράμματα διακοπών.

Το πρόγραμμά διακοπών είναι μόνο διαθέσιμο στους χώρους μας

LEGO MindStorms EV3

για 10 - 14 ετών

Στην τάξη

Προαπαιτούμενα: κανένα

Πρόσβαση στο MyLogiscool 24/7

Εγγραφή
Περισσότερα προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Διεθνής εκπαιδευτική πύλη κοινότητας edutaining για παιδιά
Με το MyLogiscool, την παγκόσμιας κλάσης πύλη της κοινότητάς edutaining για την εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν να εμπνευστούν από τα έργα των συμμαθητών τους. Μπορούν να εξασκήσουν αυτά που έμαθαν και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους παίζοντας με τις μίνι αποστολές μας, τα παιχνίδια υψηλής βαθμολογίας, τα κουίζ και τις προκλήσεις. Η πλατφόρμα τους ενθαρρύνει να ακολουθούν χρήσιμες και διασκεδαστικές δραστηριότητες μεταξύ των μαθημάτων και τους ενημερώνει επίσης για επερχόμενα διεθνή και τοπικά νέα και εκδηλώσεις στο Logiscool. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν τη γλώσσα του μέλλοντος! Κλείστε ένα δωρεάν μάθημα επίδειξης και αφήστε τα να ανακαλύψουν τα πιο ωραία μυστήρια του ψηφιακού βασιλείου.